Najdivniji parfemi koji mirišu na proljeće

Nalazimo se korak do proljetne sezone koju su već najavili prvi dani mjeseca ožujka. Unutar naših ormara već smo dodali prve proljetne modele koji su tek početak naše nove garderobe, a jednako osvježenje u laganim formulama i prozračnoj pastelnoj paleti boja svoj put pronaći će i do naše kozmetičke torbice. Osim novih make up favorita, beauty trendovi za proljetnu sezonu ispred nas donijeli su i raskoš novih mirisnih koktela koji savršeno prenose prozračnost i razigranost nove sezone.

NAJDIVNIJI PROLJETNI PARFEMI

Bilo da ste vjerni jednom klasiku ili ste kroz godine stvorili malu kolekciju u kojoj svaki parfem nosi drugu emociju, proljetna sezona uvijek donosi nekoliko neodoljivih mirisnih noviteta među kojima će mnogi pronaći svoje nove favorite, ali nas i vraća onim poznatim mirisima koji čija svaka kapljica savršeno prenosi karakter i duh sezone.

U središtu proljetnih parfema nalaze se cvjetne mirisne note, a kako bi svaki parfem dobio svoj poseban karakter i miris, nježnim, ženstvenim i opojnim cvjetnim notama pridružuju se slojevi citrusnih nota koje donose svježinu, vanilije i drugih slatkih mirisa te drvenastih mirisa koji cvjetnom buketu donose neočekivani pomak i ostavljaju moćni dojam.

Od slatkog i ženstvenog mirisnog noviteta Girl of Now Forever s potpisom modne kuće Elie Saab koji već osvaja Instagram preko klasičnih i moćnih mirisa Chanel N5 L’Eau i Ralph Lauren Woman do nove kolekcije Wild Flowers and Weeds poznatog britanskog brenda parfema Jo Malone koji je nedavno stigao u Hrvatsku, raskošne cvjetne mirise kao stvorene za proljetne dane izdvojili smo u nastavku.

Jo Malone Wild Flowers & Weeds

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Elie Saab Girl of Now Forever

Chloé Nomade

Buberry Her

Chanel N°5 L’Eau

Ralph Lauren Woman

Foto: Instagram, Burberry, Chanel, Chloe, Elie Saab, Gucci, Jo Malone, Ralph Lauren

2