Najdivniji parfemi za jesensku sezonu – novi i onima kojima se vraćamo svake jeseni

Najdivniji parfemi za jesensku sezonu – novi i onima kojima se vraćamo svake jeseni

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Lopez (@oliviavlopez)

Stotine tisuća mirisnih nota stvaraju raskošan i opojan svijet parfema. Svaka mirisna nota nosi svoj karakter i poseban miris koji će u nama, uvijek i bez iznimke, izazvati neku reakciju. I dok će nam neke mirisne note biti ugodne, a neke odbojne, druge će nam oživjeti uspomene i vratiti nas u neko drugo vrijeme i na neko drugo mjestu ili podsjetiti na dragu osobu čiji nam je miris ostao urezanu u sjećanju. Bez obzira o kojem mirisu ili parfemu govorili, svi oni nose nevjerojatnu moć koja će uvijek probuditi sva naša osjetila i nikad neće proći nezapaženo.

Nakon prozračnih i slatkih nota koje su ispunile ljeto, prvi jesenski dani vratit će nas mističnim drvenastim i puderastim mirisima koji će savršeno nadopuniti raskošnu jesensku paletu boja koja će obojati svijet oko nas, ali i omiljene komade unutar naših ormara.

NAJBOLJI JESENSKI PARFEMI

Istovremeno nevjerojatno jednostavni i jednako kompleksni, s ugodnim notama koje spajaju najbolje od svih mirisnih kategorija i među kojima će svatko prepoznati neki poznati i ugodni mirisi koji povezuje s jesenskom sezonom, nekoliko novih parfema, ali i već provjerenih mirisnih klasika istaknulo se kao savršeni izbor za jesensku sezonu ispred nas.

Tople note vanilije donijele su novu dimenziju cvjetnim mirisima dok je kombinacija dubokih i intenzivnih drvenastih tonova stvorila opojne parfeme koji će privući ljubitelje snažnih mirisa. Od modernih klasika kao što su to miris Gabrielle iza kojega se nalazi modna i beauty kuća Chanel do noviteta s potpisom nekih od najvećih imena iz svijeta parfema poput Elizabeth Arden, Toma Forda i britanskog niche brenda Jo Malone, u nastavku donosimo izbor deset vrlo različitih opojnih ženskih parfema među kojima će svatko pronaći svoj savršeni jesenski miris.

Elizabeth Arden – My Fifth Avenue

Chanel – Gabrielle

Estee Lauder – Beautiful Belle

Jo Malone – Honeysuckle & Davana

Miu Miu – Fleur D’Argent

Gucci – Bloom Nettare Di Fiori

Calvin Klein – Women

Guerlain – Mon Guerlain

Dior – Joy

Tom Ford – Lost Cherry

Foto: Instagram, Calvin Klein, Chanel, Dior, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Gucci, Guerlain, Jo Malone, Miu Miu, Tom Ford

Preporuka

Zatvori