Želite više volumena u kosi? Isprobajte ove šampone

Želite više volumena u kosi?
Isprobajte ove šampone

Tajna svake dobre frizure, od opuštenih valova do glamuroznih frizura, nalazi se u volumenu. Kako bi postigle što raskošniji izgled kose, žene su nekad posezale za četkom i lakom za kosom. Spoj jednostavne tehnike kratkih pokreta češljem od vrhova prema korijenu kose, tik uz tjeme, i velikih količina jakog i nerijetko ljepljivog laka za kosu stvarali su postojani volumen. Iako svima poznato tapiranje s lakom za kosu donosi željeni efekt, ono istovremeno oštećuje strukturu vlasi. Ako želite stvoriti volumen u kosi i istovremeno joj pružiti dozu njege koja će ojačati vlasi od korijena započnite od prvog koraka u njezini svake kose – šampona.

ŠAMPONI KOJI STVARAJU VOLUMEN U KOSI

Posljednjih godina na beauty sceni se istaknulo nekoliko odličnih proizvoda koji su voluminoznim efektom oduševili mnoge. I dok su neki od njih bili kreirani s idejom o stvaranju volumena u svakoj kosi, drugi su u beauty rutini igrali sasvim drugu ulogu, a volumen koji su stvarali bio je neočekivana i najbolja moguća nuspojava. Najpopularniji među njima zasigurno su šamponi za volumen. Jednostavni za svakodnevno korištenje, šamponi kreirani za stvaranje volumena bitno se razlikuju od ostalih proizvoda za volumen. Umjesto trenutnog efekta volumena, šamponi za volumen njeguju i očvršćuju kosu. Nakon nekoliko tjedana  redovitog korištenja omiljenog šampona, volumen u kosi je zagarantiran.

U nastavku donosimo izbor odličnih šampona koji će ne samo unijeti onaj željeni volumen u vašu kosu, već će ojačati svaku vlas i pobrinuti se da vaša kosa izgleda odlično od korijena do vrhova.

Ouai Shampoo Volume

L’Oreal Elvive Fibrology Thickening Shampoo

John Frieda Luxurious Volume Shampoo

L’Occitane Repairing Shampoo

Living proof full shampoo

Sacha Juan Thickening Shampoo

Oribe Shampoo for Magnificent

Foto: Instagram, John Frieda, Living proof, L’Occitane, L’Oreal, Oribe, Ouai, Sacha Juan

Učitati još
Zatvori