Najbolji puderi u sticku za besprijekoran ten koji će vas pratiti na svakom putovanju ovog ljeta

Najbolji puderi u sticku za besprijekoran ten koji će vas pratiti na svakom putovanju ovog ljeta

Svako ljeto iz mora različitih formula na površinu isplivaju puderi u sticku. Ne čudi što je upravo ljeto, vrijeme godišnjih odmora, bilo vrijeme kada su ovi praktični za putovanja i jednostavni za korištenje puderi postali jednim od najpoželjnijih i najpopularnijih make up proizvoda unutar kozmetičke torbice.

PUDERI U STICKU KAO NAJBOLJI LJETNI MAKE UP SUPUTNIK

Osim što su zbog svoje kompaktne formule u praktičnom pakiranju odlični za putovanja ili kao on the go puder koji će s vama sigurno putovati u vašoj svakodnevnoj torbici i pobrinuti se da uz nekoliko poteza uvijek izgledate odlično, puderi u sticku idealni su ako tražite puder s kojim se možete poigrati. Koristite ga ako želite prekriti samo dijelove s manjim nepravilnostima, na cijelom licu za srednje prekrivanje ili ga nadogradite do potpunog prekrivanja. Kada govorimo o puderu u sticku, sve opcije su otvorene.

Nanošenje je vrlo jednostavno. Sve što će vam trebati kako bi postigli efekt besprijekornog tena i izbjegli preveliku količinu pudera na koži je tek nekoliko točaka – tri točke na čelu, dvije na nosu i dvije na obrazima i puno blendiranja prstima ili kistom dat će najbolji rezultat. Ako vam nakon na određenom području zatreba dodatno prekrivanje, dodajte još jednu točku pudera u sticku i izblendirajte. Najbolji rezultat nalazi se u kombinaciji pudera u sticku i odličnog kista.

TOP 5 PUDERA U STICKU ZA LJETO 2018.

U nastavku vam donosimo najbolje pudere u sticku poznatih drogerijskih brendova i luksuznih beauty kuća za ljeto koje će vas uvijek pratiti, u dnevnoj torbi ili kozmetičkoj torbici za putovanja koja donose ljetni dani.

MAYBELLINE SUPERSTAY MULTI-USE FOUNDATION STICK

MODELS OWN PRO-FOUNDATION STICK

CLINIQUE CHUBBY IN THE NUDE FOUNDATION STICK

Objavu dijeli Clinique (@clinique)

BOBBI BROWN SKIN FOUNDATION STICK

HOURGLASS VANISH SEAMLESS FOUNDATION STICK

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori