Serum korektori: najhidratantniji izbor koji prekriva sve nedostatke

Serum korektori: najhidratantniji izbor
koji prekriva sve nedostatke

Korektor je jedan od onih rijetkih beauty favorita koji se nalazi u baš svakoj make up kolekciji. Zadužen za prekrivanje onih malih nedostataka na našem licu, korektor je dio svakodnevne beauty rutine koji obožavaju čak i zaljubljenici u jednostavan minimalni make up look. U potrazi za savršenim korektorom uvijek ćemo težiti onim s odličnim prekrivanjem što nas često dovodi do teških i kremastih korektora koji, osim što nakon nekoliko sati stvaraju nimalo poželjan cakey izgled, često isušuju kožu i potiču starenje.

Iako je dobro prekrivanje onih sitnih nedostataka poput mitesera, akni, crvenila i podočnjaka važno, istovremeno, prekrivanje definitivno nije jedino što trebamo tražiti u dobrom korektoru. S obzirom na to da korektor nanosimo na najosjetljivija područja na našem licu, važno je da se unutar njegove formule kriju sastojci koji ih njeguju. U posljednjih nekoliko godina, beauty brendovi su se okrenuli stvaranju inovativnih i sve boljih formula koja odgovaraju na sve izazove različitih tipova kože. Novo, bolje i naprednije izdanje klasičnih korektora koje smo navikli koristiti dugi niz godina donose serum korektori.

NOVI, JOŠ BOLJI KOREKTORI

U potrazi za savršenim odgovorom na izazov kreiranja korektora koji istovremeno prekriva nedostatke i njeguje, popularni beauty brendovi spojili su klasičan korektor i serum. Kao rezultat inovativne ideje spoja korektora i seruma nastali su lagani tekući korektori koje, baš poput BB i CC krema, možemo definirati kao make up s dodanom njegom. Beauty svijet instantno se zaljubio u novu generaciju korektora koja je nudila mnogo više od dobrog prekrivanja. Serum korektori u trenu su osvojili beauty svijet i sve zaljubljenike u make up. Lagana formula obogaćena njegujućim sastojcima iz seruma, čija se tekstura nalazi na granici tekućih i gel proizvoda, istaknula se kao najhidratantnija dosad. Serum korektori se lako nanose, istovremeno prekrivaju nedostatke i u potpunosti se stapaju s kožom stvarajući onaj besprijekoran izgled.

U nastavku otkrivamo četiri odlična korektora koji u svojim formulama skrivaju sastojke i djelovanje seruma i koji će bez sumnje postati vaši novi beauty favoriti.

Serum korektori

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Corrector & Concealer

Serum korektori

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Serum korektori

By Terry Terrybly Densiliss Concealer

Serum korektori

Maybelline New York Superstay Better Skin Concealer + Corrector

Foto: Instagram, Bobbi Brown, By Terry, Maybelline, Urban Decay

Učitati još
Zatvori