Najbolji beauty proizvodi koje možete pronaći u drogerijama

Luksuzni beauty proizvodi u raskošnim pakiranjima koja privlače poglede i osvajaju na prvi pogled donedavno su bili sinonim za kvalitetu. Ipak, za svaki skupocjeni beauty proizvod u ponudi pristupačnih drogerijskih brendova krije se odlična alternativa. U posljednjih nekoliko godina, drogerijski brendovi bitno su se promijenili i danas koračaju u korak na luksuznim brendovima i najnovijim beauty trendovima – bilo da se radi o novim raskošnim bojama ili novim inovativnim tehnologijama i sastojcima.

Novi beauty proizvodi svakodnevno pune police naših omiljenih drogerija, beauty dućana i ljekarna. Uz nove formule proizvoda za njegu koje jednostavne sastojke spajaju s inovativnim tehnologijama i nove nijanse make up proizvoda koje krase poznate puderaste i kremaste teksture, u ponudi beauty brendova uvijek se ističe nekoliko omiljenih klasika.

NAJBOLJI BEAUTY PROIZVODI IZ DROGERIJA

Iako se njihova pakiranja nerijetko razlikuju, odavno smo naučili da knjigu ne treba suditi prema koricama, a drogerijski proizvodi svake sezone to iznova i potvrđuju. Uz uzbudljive novitete, drogerijski brendovi u svojoj stalnoj ponudi kriju i nekoliko beauty klasika koji su odmah nakon izlaska iznenadili i oduševili beauty svijet i kojima se uvijek rado vraćamo.

Svaki od njih predstavlja vječni i nenadmašni klasik unutar različitih dijelova naše svakodnevne beauty rutine i svaki od njih možete pronaći u najbližoj drogeriji. Koji drogerijski proizvodi su zapravo vrijedi pažnje?

Od laganog pudera koji će savršeno pristajati svakom tipu kože i najboljeg ruža za usne kojega možete pronaći u drogerijama, a iza kojeg se krije potpis supermodela Kate Moss do laka za nokte zbog kojeg će vaši nokti uvijek biti dugi, čvrsti i lijepi, od ulja za tijelo s kultnim statusom kojem vjeruju na stotine tisuća žena i najboljih britvica do balzama za usne i laka za kosu na koje ćete uvijek moći računati – najbolje drogerijske beauty proizvode koje ćete bez sumnje obožavati već nakon prvog korištenja i uvijek imati u kozmetičkoj torbici izdvojili smo u nastavku.

BOURJOIS HEALTY MIX SERUM TEKUĆI PUDER

Bourjois Healthy Mix Serum

ESSENCE LASH PRINCESS FALSE LASH EFFECT MASKARA

Essence Lash Princess maskara

Essence Lash Princess False Lash Effect

RIMMEL LASTING FINISH BY KATE MOSS RUŽ ZA USNE

Rimmel Lasting Finish by Kate Moss

EVELINE 8IN1 TOTAL ACTION LAK ZA NOKTE

Eveline 8IN1 Total Action

 BURT’S BEES BALZAM ZA USNE

Burt’s Bees

BIO-OIL ULJE ZA TIJELO

Bio-Oil

PALMERS COCOA BUTTER FORMULA LOSION ZA TIJELO

Palmer’s Cocoa Butter Formula

NIVEA PROTECT & SHAVE BRITVICE

Nivea Protect & Shave

AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE REGENERATOR

Aussie 3 Minute Miracle Reconstruction

L’OREAL ELNETT LAK ZA KOSU

L’Oreal Elnett

Foto: Instagram, Aussie, Bio-Oil, Bourjois, Burt’s Bees, Essence, Eveline, L’Oreal, Nivea, Palmer’s, Rimmel

3