Ako želite dodati volumen svojim trepavicama, morate isprobati ove maskare

Ako želite dodati volumen svojim trepavicama,
morate isprobati ove maskare

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Erin Jahns (@erin_evelynxo)

Bez obzira na sezonu i trendove, maskara se uvijek nalazi u našoj make up kolekciji i svakodnevnoj beauty rutini. Maskara je jedan od vječnih i omiljenih klasika beauty svijeta koja u nekoliko poteza naglašava naše trepavice i donosi onaj savršeni kraj svakom make up looku, bilo da se radi o minimalnom ili glamuroznom make up look. Iako se tijekom nanošenja brojnih make up proizvoda vodimo za filozofijom manje je više, kad je riječ o maskarama uvijek smo u potrazi za upravo suprotnim efektnom.

MASKARE S MAGIČNIM EFEKTOM VOLUMENA

Savršena maskara istovremeno produžuje trepavice i stvara efektan volumen, a rezultat koji želimo postići su trepavice dovoljno naglašene poput onih s reklame za najnoviju maskaru. Iako naizgled sasvim jednostavan i bazičan make up proizvod, potraga za savršenom maskarom je jedan od najčešćih i najvećih make up izazova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli POLIENNE by Paulien Riemis ? (@paulienriemis)

Od raznolikosti do kvalitetnih formula i proizvoda koji odgovaraju na najnovije beauty trendove, svijet make up proizvoda bolji je no ikad, a maskare se ističu kao jedna od njegovih najvećih zvijezda. Baš kao i u ostalim make up proizvodima, i u savršenoj maskari svi tražimo nešto drugo. Ipak, efektan volumen koji ne naglašava samo trepavice, već i otvara pogled i naglašava oči zasigurno je jedan od najčešćih zahtjeva.

Od luksuznih beauty kuća do drogerijskih make up brendova, velika imena beauty svijeta u posljednjih su se godina posvetila kreiranju savršene maskare koja će svakim trepavicama dati naglašeni efekt volumena. Spoj inovativnih četkica, izdržljivih formula i crne boje istaknuo je nekoliko maskara kao izbor koji će u trenu naglasiti svaku trepavicu, stvoriti efektan volumen te otvoriti i istaknuti zavodljivi pogled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Lopez (@oliviavlopez)

U nastavku smo izdvojili pet odličnih drogerijskih maskara koje uz pomoć pomno postavljenih dlačica na četkici stvaraju onaj magičan efekt volumena na svakim trepavicama.

YSL Beauty Volume Effet Faux Cils

Wander Beauty Unlashed Volume & Curl

L’Oreal Voluminous Lash Paradise

Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara

Maybelline Volum’ Express The Falsies Waterproof

Foto: Instagram, Lancome, L’Oreal, Maybelline, Wander Beauty, YSL Beauty

Preporuka

Zatvori