Monroe bob je novi način na koji stiliziramo kratku kosu ove sezone
Monroe bob je novi način na koji stiliziramo kratku kosu ove sezone

Monroe bob je novi način na koji
stiliziramo kratku kosu ove sezone

Kako smo u proteklom razdoblju svjedoci tisuću i jednog načina na koji naše omiljene ‘it’ djevojke nose bob, jedno je sigurno – it’s a bob summer. Dok je ružičasti bob Kim Kardashian po našem mišljenju i dalje samo slučaj nesretnih okolnosti, druge poznate osobe su ipak uživale u hydro bob trendu. Međutim, there’s a new kid on the block. Monroe bob je novi način kako stiliziramo kratku kosu ovog ljeta, a mi donosimo sve što je potrebno da znate o ovom hairstyle trendu.

Channeling our inner Monroe

Kao što samo ime ovog trenda sugerira, u pitanju je frizura nalik onoj koju je nosila neponovljiva Marilyn Monroe. Naravno, njene kratke plave lokne bile su znatno više strukturirane, a mi samo rekreiramo njen prepoznatljiv glamurozni vibe.

Privlačnost ove frizure leži naročito u njenom volumenu, ali i načinu na koji je kosa stilizirana. Dok druge bob frizure zalizujemo ili strateški sklanjamo iza uha, monroe bob ima dozu profinjenosti koja dolazi njenim oblikom. Ona je puna volumena i “neuredno” (ali zapravo vrlo pažljivo) stilizirana te zavodljivo pada preko našeg lica. Malo jači side part će nam biti idealan razdjeljak za ovaj izgled, koji će dati dodatan dašak ženstvenosti ovoj frizuri.

Monroe bob: Kako stiliziramo kratku kosu ove sezone

Kao što je to nerijetko slučaj, stiliziranje kratke kose obično podrazumijeva posjedovanje vještine i spretnost s četkom i fenom. Upravo zbog toga, mnogi se upućuju u frizerske stolice, a monroe bob je savršen inspo koji možete sačuvati za sljedeću posetu. Međutim, ako ste ipak od onih koji su spretni u stiliziranju vlastite kose, velika okrugla četka, vikleri i dobar lak za kosu bit će vaši najbolji saveznici.

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@staceytoner_artsy)

Učitati još
Zatvori