Najtrendi frizura na koju se možete odlučiti ovog proljeća

Najtrendi frizura na koju se možete
odlučiti ovog proljeća

Baš svake godine postoji barem jedna odvažna frizura koja dominira kad se radi o beauty trendovima. O mnogim trendovima se priča, no samo se neki nađu na vrhu liste najtraženijih frizura u salonima. Ovo će definitivno biti jedna od tih frizura, pogotovo za one koji se osjećaju dovoljno hrabrima za promjenu. Ove godine, pored bixie frizure o kojoj smo vam već pisale ovdje, već postoji jedna, malo odvažnija frizura za koju se čini da će vladati – mixie!

Mixie frizura je stvarno zabavna i edgy, a moći ćete ju vidjeti svugdje u 2022. godini. Radi se o je miksu fudbalerke i pixie frizure – kratka je sprijeda, duža straga. Look se zapravo bazira na wolf frizuri, ali s preokretom, a idealan je za one koji žele eksperimentirati s kratkom kosom. Iako bi to moglo zvučati neuvjerljivo, frizerski stilisti čvrsto su uvjereni da mixie jednako dobro funkcionira u stvarnom životu, kao i na pisti. Nakon brojnih izolacija, ograničenih izlazaka i društvenog života, mnogi od nas su već odavno počeli eksperimentirati sa svojim izgledom. Upravo zato se sve veći broj trendsetterica odlučuje za kreativne frizure kao što je ova.

Mixie je frizura kojoj nije potrebno puno da bi izgledala sjajno

Svakim danom usvajamo nove, ali i mijenjamo neke stare beauty navike. No, sve manje vremena želimo ulagati u svoju frizuru. Upravo zato tražimo stilove koji su jednostavni i zahtijevaju malo ili nimalo oblikovanja. Mixie je idealan za one koji traže jednostavnu frizuru u koju nije potrebno ulagati puno vremena da bi izgledala sjajno u svakom trenutku, bez upotrebe uređaja za oblikovanje.

Umjesto toga, dovoljno je poprskati sprej s morskom soli kako biste kreirali dodatnu teksturu. Osim toga možete upotrijebiti mat pomadu ili nanijeti vosak na vrhove kose kako biste postigle volumen i kreirale dodatnu dimenziju frizuri. Dobra vijest je da je mixie u osnovi univerzalna frizura i pristaje svim tipovima kose i teksturama. Tankoj kosi može pružiti dodatni volumen i teksturu, a pristaje i gustoj kao i valovitoj kosi. To je vrlo ‘slobodna’ frizura koja nije previše stilizirana ili preopterećena.

Ako ste spremne rezervirati svoj termin u salonu, nemojte zaboraviti ponijeti nekoliko fotografija ove frizure, kako biste ih mogli pokazati svom frizerskom stilistu. Oni će vam reći što će najbolje pristajati vašoj kosi. Mixie može biti malo kraći, ali i duži, štogod vama više odgovara i kakav look želite kreirati uz ovu istinski svestranu frizuru. Važne točke oko kojih trebate razgovarati sa svojim frizerom su i to želite li šiške, koju vrstu šiški te koliko ih kratke ili dugačke želite.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori