Novi ljetni parfem vrijedan isprobavanja

Novi ljetni parfem vrijedan isprobavanja

Nakon niza parfema koji su se pokazali velikim komercijalnim uspjehom, Michael Kors nastavio je graditi svoj mirisni imperij, dostupan i u Hrvatskoj, a 2016. u njegovu parfemsku priča ušla je još jedna linija, pod nazivom Wonderlust. Originalni Wonderlust te je godine simbolizirao parfem koji nam omogućuje bijeg u krajeve koje smo oduvijek htjele posjetiti, pa makar kroz mirisne note, ako već nemamo prilike doista otputovati. Formuliran kao Eau de Parfum, spojio je mirisne note luksuznog cvijeća s gurmanskim notama bademova mlijeka i sandalovine i doista donio nešto posebno na scenu.

Mirisni nastavak bio je Wonderlust Sensual Essence Eau de Parfum, a sada dolazi i onaj treći, u idealnom trenutku za ljetnu sezonu i zove se Wonderlust Eau Fresh. Riječ je o laganijoj mirisnoj varijanti originala, zamišljenoj kao Eau de Toilette, zbog čega predstavlja savršeni ljetni miris u vrućim danima kada ne želimo preteške parfeme na koži.

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh Eau de Toilette

Ponovno je inspiriranim novim avanturama i željom za bijegom od svakodnevnog života, a na tu pustolovinu vodi žene s mladenačkom mješavinom vibrantnih citrusa (bergamot, grejp, Granny Smith jabuka) primamljivih cvjetnih nota (arapski jasmin, bijeli božur, đurđice) i onih toplih drvenih (Pamplewood®, mošus, sandalovina). Više o novom Eau de Toilette mirisu saznajte ovdje.

 

Foto: Instagram, Michael Kors

Učitati još
Zatvori