Cool ideje za ‘matching’ tetovaže s prijateljicama

Cool ideje za ‘matching’
tetovaže s prijateljicama

Tetovaže su danas, čini se, popularnije no ikad, a svaka nova sezona donosi i nekoliko novih trendova koji osvajaju svojim efektnim izgledom i zbog kojih se sve više pojedinaca odlučuje za ovaj trajni ukras na tijelu. Od celebrity tattoo entuzijasta koji su posljednjih nekoliko godina tetovaže ponovno istaknuli kao cool izbor koji može uhvatiti esenciju vašeg karaktera, ispričati priču, biti podsjetnik na važan trenutak ili biti ljupki detalj koji ćete nositi gdje god krenuli do tattoo artista koji su nas svojom kreativnošću oduševili na svojim Instagram profilima, svijet tetovaža je svuda oko nas.

Uz nekoliko novih trendova koji će u svijetu tetovaža vladati ove godine, ‘matching’ tetovaže trend su koji se već nekoliko godina nalazi na listi najpoželjnijih tetovaža, a čijoj se popularnosti ne nazire kraj ni u 2019. godini. Uz ‘matching’ tetovaže za partnere, i tattoo studijima diljem svijeta ove će godine jednako često tražiti i ‘matching’ tetovaže prijateljstva.

MATCHING TETOVAŽE PRIJATELJSTVA

U decentnom ili ljupkom motivu, jednoj riječi ili omiljenoj citatu iz pjesme, filma ili knjige, ‘matching’ tetovaže prijateljstva odličan su način da zaokružite priču o pravom prijateljstvu. Nekoliko odličnih ideja u kojima ćete pronaći onaj savršeni motiv za tetovažu prijateljstva ili savršenu inspiraciju donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori