Maske za lice kao savršeno osvježenje na kraju vrućeg ljetnog dana

Maske za lice kao savršeno osvježenje na
kraju vrućeg ljetnog dana

Iza nas je još jedan vrući ljetni dan. Iako sunčani dani bez sumnje donose dozu pozitive u svakodnevicu, ljetne temperature istovremeno su često previsoke za istinsko uživanje u ljetu. Kako bi na kraju dana pronašli maksimalnu dozu osvježenja, nakon nekoliko minuta ispod hladnog tuša, posegnite za omiljenim osvježavajućim pićem ili čak koktelom jer ipak je petak, a svoju kožu lica koja je najizloženija suncu i vrućini počastite s dozom osvježavajuće hidratacije – maskom za lice s cooling efektom.

MASKE ZA LICE S COOLING EFEKTOM

Prije nekoliko sezona na beauty sceni pojavile su se maske za lice s cooling efektom koje su se u trenu istaknule kao savršeno osvježenje za vruće ljetne dane, ali i savršeni izbor za hidrataciju baš svakog tipa kože. Najčešće u laganoj gel teksturi, maske za lice s cooling efektom jedan su od onih beauty proizvoda za kojima nećete posegnuti svaki dan, ali koji će obogatiti vašu tjednu beauty rutinu i pomoći vama i vašoj koži da se osjećate odlično čak i nakon vrućeg ljetnog dana.

Od najpopularnije i najslađe maske Instagrama s lubenicom do osvježavajućeg efekta koji se krije u luksuznoj gel maski s krastavcima, u nastavku donosimo pet cooling maska za lice koje ako još niste, zaista vrijedi isprobati.

Boscia Cooling Blue Calming Mask

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Dior Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask

Glow Recipe Watermelon Glow Jelly Sheet Mask

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Foto: Instagram, Boscia, Dior, Glow Recipe, Kiehl’s, Peter Thomas Roth

Učitati još
Zatvori