Znamo gdje nabaviti viralnu maskaru za kosu koja u dva poteza zaglađuje ‘baby hair’
Znamo gdje nabaviti viralnu maskaru za kosu koja u dva poteza zaglađuje ‘baby hair’

Znamo gdje nabaviti viralnu maskaru za kosu koja u dva poteza zaglađuje ‘baby hair’

Ako ste kojim slučajem u posljednje vrijeme zalutali na neku društvenu mrežu, pretpostavljamo da ste vidjele videe u kojem influencerice u dva poteza zaglađuju kosu. Za to koriste prozirnu “maskaru” koja je navodno toliko dobra da su njome oduševljeni svi koji je probaju. Popularnost ovog proizvoda svakako dolazi kao rezultat mega popularnosti ‘clean girl’ izgleda. On se sastoji od minimalne šminke te kose razdijeljene po sredini i zalizane.

Upravo tome služi ovaj proizvod. Maskara za kosu osmišljena je da ukroti one sitne dlačice popularno poznate kao “baby hairs”, koje vječito strše koliko god se temeljito počešljali. Također, koristi se za one kratke dlačice koje vječito ispadaju iz repa ili punđe.

maskara za kosu
Smooth Stick

Maskara za kosu koja njeguje i stilizira

Ovaj “čarobni” proizvod zove se “Smooth Stick” i kažu da se radi o ultimativnom proizvodu za kroćenje kose. On izgleda baš poput maskare, a na stranici kažu da je tajna u četkici, odnosno “dlačicama” na njoj koje su posebno raspoređene. Također, iz brenda dodaju da vam uz ovu “maskaru” ne treba ni lak za kosu, ni gel ni ukosnice.

Formula je obogaćena Aloa Verom i vitaminom E kako bi njegujuće djelovala na kosu. Kažu da se zapravo radi o serumu koji kosu drži na mjestu cijeli dan. Osim toga, dodaju i kako kosa nakon nanošenja nije “hrskava” i slijepljena kao nakon drugih proizvoda.

 

Nanošenje samog proizvoda je jednostavno, a i manje neuredno nego nanošenje gela, pjene ili laka za kosu. Jednostavno aplikatorom prijeđete po kosi, odnosno po dijelu koji želite zagladiti i to je to. Ako je suditi po recenzijama, tih nekoliko poteza kosu cijeli dan drže na mjestu, čak i nakon sportskih aktivnosti.

Uz ovakav proizvod lakše je nego ikad isfurati taj ‘clean girl look’ koji je hit već mjesecima. Više se ne morate mučiti s močenjem kose i korištenjem gela koji je sve samo ne uredan. A ne morate se više ni gušiti u laku za kosu kako bi osigurali da je kosa na mjestu cijeli dan. Na kraju, cijena ovog proizvoda je 116 kuna.

FOTO: Instagram (@lanaleroy), The Smooth Company

Učitati još
Zatvori