Kako kombinirati ‘it’ boje sezone i stvoriti efektnu proljetnu manikuru?

Kako kombinirati ‘it’ boje sezone i stvoriti efektnu proljetnu manikuru?

Nalazimo se korak proljetne sezone koju su već najavili modni i beauty trendovi. Uz pregršt uzbudljivih noviteta koji će u naše ormare unijeti efektne odjevne komade i modne dodatke, a u našu kozmetičku torbicu i svakodnevnu beauty rutinu lagane formule i svježinu, u središtu najpoželjnijih proljetnih trendova krije se raskošna paleta boja. Nakon zagasitih i dramatičnih tonova koji su obilježili dugu i hladnu zimu iza nas i donijeli joj dozu elegancije, glamura i mistike, prvi proljetni dani vraćaju nas vibrantnim jarkim bojama i nježnim pastelnim nijansama u kojima ćemo pronaći trendi pomak za svakodnevne kombinacije i jednostavni beauty look.

OVE SEZONE NOSE SE ŠARENE MANIKURE

Među beauty favoritima za proljeće koji donose jednostavnost, ali i efektni look ističu se lakovi za nokte. Baš poput modnih trendova i drugih beauty favorita koje donose proljeće i ljeto, manikure će u novoj sezoni izgledati bolje i šarenije no ikad. Od jednostavnog premaza trendi nijanse laka za nokte do razigranost manikure u kojoj svaki nokat krasi druga bolja, artistički detalj ili jednostavna linija koja ga pretvara u malo umjetničko platno, proljeće i ljeto savršeno su vrijeme da isprobate nekoliko novih trendova koji će vaše nokte ukrasiti pravi proljetnim šarenilom.

Proljetna sezona ne bi bila potpuna bez raskošne palete boja, a savršeno beauty osvježenje i ove godine donijet će u nježnim pastelnim tonovima, jarkim bojama ili u njihovoj kombinaciji. Od efektnih pastelnih nijansi plave i zelene do nježne baby ružičaste, koraljne i ljubičaste, pastelni lakovi za nokte bit će savršeni izbor za istovremeno nježnu i trendi manikuri, dok će jarke boje biti one koje će privlačiti poglede. Ako su manikure koje donose premaz pastelnih ili jarkih lakova za nokte, u jednoj boji ili više njih, ipak previše za vas, decentni floralni ili grafički detalji i motivi u bojama na neutralnoj podlozi stvorit će jednako efektnu i trendi proljetnu manikuru.

Inspiraciju za šarene manikure u pastelnim tonovima i jarkim bojama koje će biti jedan od najefektnijih i najpoželjnijih proljetnih trendova pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori