Instagram adresa na kojoj ćete naći najljepše manikure koje prizivaju proljeće

Instagram adresa na kojoj ćete naći najljepše manikure koje prizivaju proljeće

Zasigurno nema ništa bolje nego se vikendom posvetiti svojim noktima i kreirati neku novu manikuru. To je jedan od najučinkovitijih načina na koji si možemo uljepšati užurbani, radni tjedan pred nama. Bez obzira na to volite li same kreirati svoje minimalističke manikure ili vam je draže otići u salon kod profesionalca koji će se pobrinuti za lakiranje umjesto vas, postoji impresivna količina inspiracije koja će vam osigurati da vam ideja nikada ne nedostaje. Vjerujemo da nismo jedine koje svakodnevno provodimo jedno određeno vrijeme na Instagramu, zar ne? Nas pogotovo veseli praćenje aktualnih beauty trendova na ovoj platformi, a kad se radi o manikurama, Instagram je skoro svačija go-to riznica inspiracije.

Srećom, nisu sve manikure koje možemo naći na Instagramu rezervirane samo za stručnjake ili ljude s puno strpljenja. Postoje i jednostavniji dizajni koji izgledaju dovoljno efektno da biste druge mogle uvjeriti da ste se preko noći transformirale u profesionalnu nail artisticu. To je sjajna stvar kod noktiju, to je područje ljepote koje ne diskriminira i otvoreno je za sve. Sada smo naišle na još jedan profil zbog kojeg će album u našem smartphoneu preplaviti brojni screenshoti najljepših manikura.

Andréa je nail artistica iz Pariza koja kreira trendi manikure s ukusom

Francuskinje su nam nepresušni izvor inspiracije, kako modne, tako i beauty. One predstavljaju bezvremensku, klasičnu ljepotu koja inspirira beauty entuzijastice diljem svijeta. Međutim, iako se minimalistički pristup ‘manje je više’ obično povezuje s francuskom estetikom ljepote, ta pretpostavka nije uvijek točna, barem ne kad se radi o manikurama. Andréa je profesionalna nail artistica iz Pariza koja definitivno spada u obje kategorije. Neke od njezinih manikura su jednostavne i bezvremenske, a druge prate trendove na najljepši mogući način. Ipak, jedna stvar im je zajednička, a to je da su uvijek napravljene s ukusom i nikada nisu over the top.

Andréa svoje manikure svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu @m.o.n.a.j. Osim manikura, često podijeli i svoje go-to proizvode za njegu ruku i noktiju, kao i one bez kojih nikada ne izlazi iz svog doma. Nedavno se našla pod povećalom jer je kreirala i manikure za reviju dizajnera Alexisa Mabillea na Paris Fashion Weeku. Ne sumnjamo da su one savršeno pristajale uz modne kreacije iz njegove haute couture kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine. Andréin Instagram profil kreiran je u kolovozu 2019. i zasad broji 13 tisuća pratitelja, ali taj broj iz dana u dan raste. U potrazi za inspiracijom za svoju sljedeću manikuru se definitivno nećemo ustručavati posjetiti njezin profil, a neke od najljepših za proljetnu sezonu vam donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori