Make up lookovi koji će obilježiti novu sezonu

Make up lookovi koji će
obilježiti novu sezonu

Baš poput modnog svijeta, s početkom svake nove sezone mijenja se i beauty svijet koji uvijek donosi raskošnu priču ispričanu kroz bogatstvo boja i neočekivanih trikova. Osim nekoliko promjena među proizvodima za njegu kože i kose koji će biti prvi i najvažniji dio naše svakodnevne beauty rutine za proljeće, nova sezona donosi i nekoliko make up trendova koji će osvježiti naš izgled i učiniti ga još posebnijim i zanimljivijim.

MAKE UP TRENDOVI KOJE DONOSI PROLJETNA SEZONA

Prozračne teksture i naglasak na njegu i ovog će se proljeća naći u samom središtu najpopularnijih beauty trendova zbog čega će minimalni no make up make up look još jednom biti najpopularniji svakodnevni izbor. Ipak, za posebne i večernje prilike, te za one dane kada želimo začiniti svoj omiljeni make up look, dašak boje i ovog će proljeća biti savršeni izbor. Osim što će razigrani i obogatiti beauty svijet i make up trendova, jarke i pastelne boje ovog će proljeća donijeti brojna iznenađenja. Umjesto na usnama, crvenu ćemo nositi na kapcima, dok će mat efekt omiljenih zimskih ruževa za usne, zamijeniti sjajila i puderasti ruževi u sticku. Jednako šarena i neočekivana bit će i omiljena proljetna manikura koje efektan izgled donosi u razigranoj kombinaciji nekoliko različitih boja.

Uz decetan no make up make up look i nove šarene trendove, proljetna sezona vratit će nas i omiljenim klasicima, ali s modernim pomakom koji će osvježiti njihovu jednostavnost i predvidljivost. Klasičan jarko crveni ruž koji se uvijek nalazi među favoritima proljetne i ljetne sezone, zamijenite narančastom bojom, a umjesto brončanom sjaju i spojite ga s minimalnim make upom, ali naglašenim obrvama – jednostavno, klasično, ali i trendi.

Kako izgledaju make up lookovi iza kojih se kriju najpoželjniji beauty trendovi za novu sezonu? Pogledajte u nastavku!

NO MAKE UP MAKE UP LOOK

NEOČEKIVANI DODATAK BOJE

KLASIČNO, ALI S MODERNIM POMAKOM

ŠARENI NOKTI

POVRATAK BRONČANIH TONOVA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori