Kako do najzdravije i najsjajnije kose koju ste ikad imali?

Kako do najzdravije i najsjajnije
kose koju ste ikad imali?

Kratka ili duga, kovrčava ili ravna, obojena ili prirodna – kosa se oduvijek isticala kao važan dio izgleda svakog pojedinca koji je kroz vrijeme nosio različita, ali uvijek neporecivo važna značenja. Od statusnog simbola i simbola ljepote do jednog od načina na koji smo izražavamo svoj karakter i stil. Iako se kroz godine, desetljeća i stoljeća priča o kosi bitno mijenjala, jedna stvar uvijek je ostala ista – svi želimo kosu koja će biti sjajna i zdrava od korijena do vrhova.

Zdrava i sjajna kosa – ideal kojem svi težimo

Promjena frizure jedna je od najefektnijih u beauty svijetu za kojom ćemo posegnuti u potrazi za trendi osvježenjem ili dramatičnom transformacijom looka. Iako su nove tehnike bojanja i šišanja kose ono o čemu se najčešće priča, tajna koju svi zapravo tražimo je kako do zdrave i sjajne kose. Kao vječni ideal kojem težimo bez obzira na dužinu, teksturu i boju naše kose, zdrava i sjajna kosa ponekad se čini nedostižna i rezervirana samo za one dane kada ćemo posjetiti frizera i prepustiti ju u ruke stručnjaka. Što frizeri znaju o našoj kosi, a mi propuštamo?

U potrazi za odgovorom, uvijek ćete naići na isti – tajna zdrave i sjajne kose krije se u njezi. Usprkos trudu i isprobavanju novih proizvoda, naša kosa većinu vremena još uvijek ne izgleda jednako dobro kao kad smo izašli iz frizerskog salona. Zašto? Jer je osim redovite njege kose, bitna i pravilna njega kose, odnosno odabir najboljih proizvoda koji će ju nahraniti od korijena do vrhova i dati joj zdravi izgled s dodatkom sjaja.

Tajna se krije u savršenoj njezi

Sve što vam treba kako biste postigli efekt odlaska u frizerski salon su isti oni proizvodi za njegu koje koriste frizeri. Dugo i toplo ljeto, sunce i more na našoj će kosi bez sumnje ostaviti trag, baš kao što je to učinila i zima – često oštećena i bez sjaja, naša kosa tražit će intenzivnu njegu tijekom cijele godine, a ono što bi vam preporučili svi frizeri je linija s potpisom jednog od vodećih brendova u svijetu kada je njega kose u pitanju – L’Oréal Professionnel.

Linija koja će transformirati vašu kosu

L’Oréal Professionnel danas je jedno od najvećih imena u svijetu kose koje je postalo sinonim za upravo onu savršeno zdravu i sjajnu kosu. Unutar svoje poznate linije proizvoda za njegu kose Serie Expert,
L’Oréal Professionnel je predstavio podliniju koja donosi baš sve što vam treba kako biste u potpunosti transformirali svoju kosu.

Absolut Repair linija za njegu oštećene kose donosi sedam proizvoda u kojima ćete pronaći sve što vam treba za pravilnu njegu vaših uvojaka – od šampona i balzama kao proizvoda za onu osnovnu njegu preko maski koje donose dodatnu intenzivnu dozu njege i nezaobilazan su korak u njezi svake, a osobito oštećene kose do proizvoda za stilizaciju koji će zaštiti vašu kosu i dati joj uvijek dobrodošlu dodatnu dozu njege. Ono što ovu liniju čini toliko posebnom su sastojci koji se nalaze u svim proizvodima, a koje će svaka kosa obožavati. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji ekstrakta ljuskica zlatne kvinoje i pšeničnog proteina koji trenutno obnavljaju površinu kose, a redovitim korištenjem daju onaj željeni rezultat uvijek meke, sjajne, zdrave i otpornije kose.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair linija

Iako ju frizeri obožavaju, ova linija nije rezervirana samo za frizerske salone, već ju možete koristiti i doma kako bi svojoj kosi uvijek osigurali pravilnu njegu. Baš kao i sve druge L’Oréal Professionnel proizvode, Absolut Repair liniju možete pronaći i kupiti u svim boljim frizerskim salonima. U nastavku upoznajte proizvode koji će transformirati vašu kosu i dati vam nikad sjajnije i zdrave uvojke.

Osnovna njega za sjajnu i zdravu kosu

Savršeni početak pravilne njege kose nalazi se u jednostavnoj kombinaciji šampona i balzama za kosu. U liniji Absolut Repair namijenjenoj njezi oštećene kose iznimna je pažnja posvećena ovim ključnim proizvodima koji, u kombinaciji i već nakon prvog korištenja, obnavljaju površinu vaše kose te joj daju sjaj i mekoću.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair šampon za obnavljanje vrlo oštećene kose
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair njega za obnavljanje vrlo oštećene kose

Maske koje će transformirati vaše uvojke već nakon prvog korištenja

Proizvod koji nećete htjeti preskočiti je najnovija zvijezda Absolut Repair kolekcija – zlatna maska koja svakoj kosi daje kraljevski tretman. Kako bi vaša kosa bila sjajna i zdrava tijekom cijele godine, jednom do dva puta tjedno, Absolut Repair balzam zamijenite Absolut Repair zlatnom maskom za nevjerojatne rezultate. Masku nanesite nakon korištenja šampona iz Absolut Repair linije, ostavite da djeluje tri do pet minuta i isperite. Obogaćena zlatnim česticama ekstrakta zlatne kvinoje, maska će u potpunosti transformirati vašu kosu i postati vaš apsolutni favorit za njegu kose.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair zlatna maska za obnavljanje vrlo oštećene kose
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair maska za obnavljanje vrlo oštećene kose

Dodatna njega za uvijek savršenu kosu

Uz šampon i balzam kao onu osnovnu njegu te masku kao ključan dodatan tjednoj njezi kose koji čini nevjerojatnu razliku, za uvijek sjajnu i zdravu kosu, svojoj rutini za njegu kose htjeti ćete dodati i nekoliko dodatnih proizvoda. Njihova uloga je da intenziviraju efekt koji vašoj kosi daju šampon, balzam i maska iz linije, ali i da ju zaštite tijekom i obnove nakon sušenja kose fenom ili korištenja drugih vrućih alata za stiliziranje kose. U liniji se nalaze krema, sprej i Powermix dodatak njezi.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair krema protiv lomljenja kose i za zaštitu od topline do 230°C
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair usavršavajući višenamjenski sprej
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Powermix

Foto: L’Oréal Professionnel, Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori