Lob na tri nova načina zbog kojih i ove jeseni želimo poludugu kosu

Lob na tri nova načina zbog kojih i ove
jeseni želimo poludugu kosu

Promjena frizure bez sumnje je jedna od najefektnijih i najjednostavnijih promjena koja donosi trenutno osvježenje. Uz promjenu boje kose, promjena dužine jedan je od onih svima dobro poznatih beauty trikova koji donosi efektnu transformaciju looka. Iako se iza promjene dužine kose nalazi tek nekoliko jednostavnih i brzih rezova spretnih frizerskih škara, odabir nove savršene dužne za mnoge je daleko od jednostavne i brze odluke. Na samom početku godine poluduga kosa istaknula se kao jedan od najpopularnijih beauty trendova koji je u kao najpoželjniju frizuru istaknuo šarmantni lob.

LOB ZA NOVU SEZONU

Svoju popularnost lob frizura zadržat će i u jesenskoj sezoni. I dok će svi oni koji su se ovog ljeta odlučili za trendi bob do brade pustiti kosu do lob dužine, oni koji su zadržali duge uvojke tijekom ljetnih dana na početku jeseni riješit će se ispucalih vrhova i savršenu frizuru pronaći u lobu. Kako će izgledati  lob za novu sezonu?

Blogerice Tessa Barton i Lauren Johnson te glumica Leigthon Meester već su osvježile svoje frizure i ponudile savršenu lob inspiraciju za jesensku sezonu. Lauren Johnson zadržala je svoju prirodnu tamnu kosu i u lob dužinu unijela tek nekoliko jedva primjetnih slojeva, Tessa Barton svoje dug uvojke zamijenila je razigranim i voluminoznim lobom koji je prošarala plavim pramenovima, dok se Leighton Meester odučila za moderni shaggy lob i platinastu nijansu plave. Tri odlična loba kao inspiraciju za jesensku sezonu donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori