‘It’ frizura koja odlično pristaje baš svima ove godine izgleda bolje no ikad

‘It’ frizura koja odlično pristaje baš svima ove godine izgleda bolje no ikad

@brittanybathgate

Osim novih trendova koje će u naše ormar unijeti 2019. godina, nadolazeći mjeseci donijet će i pregršt odličnih beauty noviteta i neočekivanih beauty trendova. Među najpopularnijim i najuzbudljivijim beauty trendovima i ove će se godine bez sumnje istaknuti oni iz raskošnog i nepredvidljivog svijeta frizura u kojima ćemo još jednom pronaći savršeni izbor za decentnu promjenu ili efektnu transformaciju izgleda.

Prošle godine poluduga kosa istaknula se kao jedan od najpopularnijih beauty trendova,a svoju popularnost poludugi uvojci zadržat će i u novoj godini, u nekoliko novih neodoljivih izdanja lob frizure. I dok će svi oni koji su se prošle godine odlučili za šarmantni i trendi bob pustiti kosu do lob dužine, oni koji su dosad zadržali svoje duge uvojke sada će savršeno osvježenje i frizuru pronaći u poludugoj frizuri. Kako će izgledati  lob za novu godinu?

TRENDI LOB – SAVRŠENA FRIZURA ZA 2019.

Iako smo nekad ovu dužinu kose povezivali s prijelaznim razdobljem između kratke i duge kose, u 2019. godini lob frizura bit će jedna od najpopularnijih želja u frizerskim salonima. Pramenovi koji blago padaju na ramena već su osvojili brojne trendseterice koje su u ovoj frizuri pronašle istovremeno jednostavan, praktičan i chic odabir.

Još jedna od razloga zbog kojeg će se kosa do ramena pretvoriti u jedan od najpoželjnijih trendova u 2019. godini je njezina svestranost kad govorimo o tipu i teksturi kose te obliku lica. Jednako dobro ova razigrana dužina pristajat će onim s ravnom i kovrčavom kosom, onima koje krasi ovalni oblik lica kao i onim s srcolikim ili okruglim crtama lica.

@discodaydream

Njezina najšarmantnija i najpraktičnija strana krije se u jednostavnosti njezinog stiliziranja. Dovoljno kratka da efektnu frizuru možete kreirati uz pomoć tek nekoliko blagih valova ili promjenu razdjeljka, ali i dovoljno duga da ju možete skupiti u elegantnu punđu i šarmantan rep, kosa do ramena izbor je s kojim zaista ne možete pogriješiti.

Uz svu svoju svestranost i neodoljivu praktičnu stranu, kose koja seže do ramena još uvijek ostavlja dovoljno prostora odnosno dužine da u novoj godini, uz malu pomoć frizera, kreirate savršenu frizuru za sebe. I dok će se neki odlučiti za dramatičan ravni rez, drugi će u dužinu do ramena unijeti razigrane slojeve i pramenove. Efektni dodatak ovoj frizuri bit će ravne ili curtain šiške koje će dodatno naglasiti njezin šarmantan karakter. Savršenu lob frizuru pronađite u nekoliko odličnih primjera koje smo za vas izdvojili u nastavku.

@deborabrosa

@brittanybathgate

@dylanasuarez

@prettylittlefawn

@brooketestoni

@salsalhair

Učitati još
Zatvori