Otkrijte koje boje će oživjeti vašu ljetnu pedikuru ove godine

Otkrijte koje boje će oživjeti vašu
ljetnu pedikuru ove godine

Iako se u tekstovima najčešće dotičemo manikure i lakova koji će najbolje krasiti vaše nokte na rukama, u ljetnoj sezoni središte pozornosti ipak pripada pedikuri. Trenuci su to u kojima pokazujemo noge u otvorenoj obući i nokti na nogama dolaze do izražaja kao u malo kojoj drugoj sezoni. Zato ih treba pravilno njegovati, i stopala i nokte, jer će pogled na noge biti onaj koji će mnogo govoriti o našoj higijeni i njezi. Pedikuru možete napraviti u profesionalnom salonu, ali i u udobnosti vlastitog doma, na ‘do it yourself način’ – o DIY pedikuri pisali smo vam ovdje i donijeli nekoliko korisnih savjeta profesionalaca.

Nakon što ste njegovali stopala i uredili nokte, vrijeme je za lakove! To nam je osobno najzabavniji dio pedikure, jer omogućuje kreativnost i kada su ljetni mjeseci u pitanju, doista sve boje lakove za nokte dolaze u obzir.

Na nokte na nogama mogli biste staviti boju laka koju inače možda ni ne biste nosile na rukama, a to su najčešće neke jače ili dublje i dramatičnije nijanse zelene, plave ili ljubičaste boje. Ukratko, sve one boje kojih se žene tijekom godine vrlo često klone, jer im poslovna sredina to možda ne dopušta ili jednostavno ne vole pretjerano upečatljive manikure. Kod pedikure je zato srećom sve dopušteno i što je najbolje svaka boja će izgledati dobro – pogotovo kada potamnite. Ako ne znate koju nijansu laka odabrati, donosimo smjernice u obliku 15 najpopularnijih boja za ljetnu pedikuru.

Dior – Splash 404

Chanel – 626 Exuisite Pink

Nailberry™ – Pop My Berry

nails inc. – White Out

Catrice – 33 Pink Outside The Box

Bourjois – Tangerine

LANCÔME – 144

Illamasqua – Purity

Pupa – Pacific Beauty

Deborah Lippman – Sea of Love

OPI – My Dogsled Is A Hybrid

OPI – Do You Lilac It?

Butter London – Across The Pond

CND – Masquerade (130)

Foto: Instagram, Look Fantastic, Chanel, Dior, OPI, Catrice

Učitati još
Zatvori