Larisa Lipovac otkrila nam je svoje omiljene beauty proizvode
Larisa Lipovac otkrila nam je svoje omiljene beauty proizvode

Larisa Lipovac otkrila nam je svoje
omiljene beauty proizvode

Naša proslavljena plesačica i koreografkinja, Larisa Lipovac Navojec, ovotjedna je gošća rubrike u kojoj nam poznate dame otkrivaju svoje omiljene beauty proizvode. Tko je sve to napravio prije nje možete pogledati ovdje.

Larisa je direktorica plesnog centra Tala, a uz sve je i učiteljica plesa. Trenutno je i sutkinja u showu Ples sa zvijezdama, a za “sudačkim” stolom uz nju sjede i Franka Batelić, Marko Ciboci te Igor Barberić. Nismo jednom čuli Larisu da ples smatra jednom od najboljih aktivnosti koju čovjek može odabrati. I to ne misli samo fizički. Ples je aktivnost koja budi radost u ljudima, a često kroz njega mnogi i nanovo upoznaju sebe.

Upravo ta radost koja dolazi od plesanja, većinom je nekako emocija koju se da iščitati iz Larisnih istupa. Posebno to dolazi do izražaja sada kada je svake nedjelje na malim ekranim u prijenosu uživo. Vječito nasmijana, nježna i prirodna, Larisa nam je upravo zbog tog svog pristupa zapela za oko.

Također, nekako kada je gledamo za tim sudačkim stolom, ne možemo ne primijetiti koliko dobro izgleda njezina koža. Naravno, ona je u emisijama u full glam izdanju i puno je to šminke, ali činjenica je da Larisa odlično izgleda i na fotkama na svojem profilu, na kojima ne nosi toliko šminke. A čemu može zahvaliti za tako lijepu i njegovanu kožu, saznajte u nastavku.

Serum s hijaluronskom kiselinom

Na prvo mjesto Larisa je stavila Hylau serum. Radi se o proizvodu bogatom hijaluronskom kiselinom koja je jedan od najsnažnijih humektanata. To znači da na sebe priblači vlagu, a samim time dubinski hidratizira kožu. “Daje koži elasticitet i mekoću”, kaže nam Larisa.

Serum s retinolom

Retinol je jedan od najmoćnijih skincare sastojaka, no s njime treba biti oprezan. Radi se o derivatu vitamina A, a u rutinu ga treba uvoditi postepeno, u početku samo dva puta tjedno, a ako ne bude neželjnih reakcija, češće. Također, uz njega obavezno treba koristiti SPF. “On uklanja bore i fleke”, govori Larisa.

Serum s vitaminom C

Vitamin C jedan je od najsnažnijih antioksidansa. Upravo to je sastojak koji izbljeđuje hiperpigmentacijske mrlje, a kožu štiti od slobodnih radikala. Larisa kaže da ga voli i koristi jer joj nahrani kožu.

Hidratantna krema za lice

Konkretno, Larisa bira Green Technology kremu: “Daje mi najbolju hidrataciju”, kaže. Ona je također obogaćena hijaluronskom kiselinom i koži vraća vlagu koja joj je prijekopotrebna.

Termalna voda

“Ovo mi je osvježava kožu”, kaže Larisa. I zapravo, termalne vode idealne su za oživjeti kožu usred dana. One neće pokvariti šminku, a osvježit će je. Još su bolje ako ih se nanosi na čisto lice.

FOTO: Instagram (@larisa_lipovac_navojec), La Roche-Posay, Cult Beauty,
Kiehl’s, Afrodita, Dermalogica, Skintegra, Institut Esthederm

Učitati još
Zatvori