Maskara koja je oduševila i Instagram i Pinterest i beauty svijet

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Orion Carloto (@orionvanessa) on

Svakodnevna make up rutina razlikuje se od pojedinca do pojedinca i suprotno popularnom mišljenju koje nanošenje make up nerijetko povezuje s površinskim, odabir make upa jednako je osoban kao i odabir modnog stila, zanimanja, hobija i drugih favorita i interesa. Upravo je osobni pristup make upu ono zbog čega će neki proizvodi biti prvi izbor jednog, ali noćna mora drugog pojedinca. Ipak, u make up svijetu ponekad se istaknu proizvodi oko kojih će se velika većina složiti. Kao jedan od proizvoda koji se nalazi unutar gotovo svake svakodnevne make up rutine, maskara je proizvod koji svi volimo, ali istovremeno proizvod koji se ističe s najviše različitih favorita.

Od luksuznih modnih kuća do drogerija, beauty brendovi neprestano tragaju za onim savršeni spojem izdržljive formule i četkice koji će stvoriti wow efekt i osvojiti svijet. Upravo to uspjelo je beauty kući Lancôme čija vodootporna maskara Monsieur Big je osvojila beauty svijet, Instagram i Pinterest.

MASKARA KOJU VOLE BAŠ SVI

Čini se da je potrazi za savršenom maskarom došao kraj. Posljednjih tjedana beauty insajderi i ljubitelji make upa, Instagram i Pinterest bruje o Lancôme Monsieur Big maskari koja nudi baš sve što možemo poželjeti. Izdržljiva vodootporna formula koja će ostati besprijekorna cijeli dan, čak i nakon kupanja u bazenu ili moru, ono je što ju je istaknulo u moru maskara koje trenutno nudi make up svijet, a efekt savršeno razdvojenih trepavica s naglašenom dužinom i volumenom, ali bez grudica ono što ju je pretvorilo u novi make up favorit koji svi vole.

Iako su mnogi ostali iznenađeni efektom koji stvara, obožavatelji originalnoga izdanja Monsieur Big maskare nisu očekivali ništa manje. Baš poput klasične formule, Monsieur Big maskara u vodootpornoj formuli u trenu je postala jedan od bestsellera kultnog beauty brenda, a od travnja do danas interes na Pinterestu za nju porastao je za više od 300% čime se može pohvaliti rijetko koji beauty proizvod.

Lancôme Monsieur Big Waterproof

Sve detalje o novoj Monsieur Big Waterproof maskari saznajte ovdje.

Foto: Instagram, Lancôme

0