Novi trend o kojem se priča u beauty svijetu, a možete ga isprobati i kod kuće

Novi trend o kojem se priča u beauty svijetu, a možete ga isprobati i kod kuće

https://www.instagram.com/p/CBx4gxhDosU/?utm_source=ig_web_copy_link

Na beauty sceni još od 2012. godine vlada trend gustih obrva koje su inspirirane modelom Carom Delevigne i njezinim bujnim obrvama za kojima uzdišu mnoge žene diljem svijeta. S obzirom na to da beauty entuzijasti stalno smišljaju nove načine za to kako poboljšati look svojih obrva, od tada su se pojavili brojni trendovi poput shadinga, threadinga, microbladinga, microfeatheringa i mnogih drugih. Međutim, jedan je trend pobudio najveće zanimanje ove godine, a to je laminiranje obrva.

Što je laminiranje obrva?

Ovaj trend nastao je u Moskvi, a tretman laminiranja uključuje polutrajnu formulu, koja je relativno slična minivalu za kosu. Kemijska otopina obogaćena keratinom nanosi se na obrve uz pomoć češlja ili spoolieja kojim se dlačice namještaju u određeni položaj. U rezultatima ovog tretmana možete uživati čak šest do osam tjedana. Za razliku od threadinga ili čupanja obrva voskom, tretman laminiranja je bezbolan, iako je potreban patch test da se utvrdi hoće li doći do eventualne alergijske reakcije. Tretman traje svega 40 minuta i zahtjeva minimalnu količinu održavanja. Što je još bolje, laminiranje je odličan trend za sve tipove obrva. Za gušće, oštre dlačice, ali i za one koji popunjavaju svoje obrve drugim kozmetičkim i make up proizvodima. To je zato što se dlačice mogu namjestiti točno tamo gdje je potrebno popunjavanje.

https://www.instagram.com/p/B5bGKekDipu/?utm_source=ig_web_copy_link

Setovi za laminiranje dostupni su vam online

Online možete naći mnoge raznolike Eyebrow Lamination Kitove uz koje možete oblikovati svoje obrve kod kuće. Najveći izbor možete naći na Amazonu. Formula za laminiranje obrva ne razlikuje se previše od one formule s kojom se obavlja lash lift tj. trajno uvijanje trepavica. I jedno i drugo su polutrajna beauty rješenja koja drže vaše dlačice točno na onom mjestu gdje ih želite. Ako se odvažite na naručivanje jednog ovakvog seta za laminiranje obrva, obavezno se strogo pridržavajte uputa na pakiranju i nemojte zaboraviti napraviti patch test kako ne bi došlo do neželjenih reakcija.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori