Predivne nijanse lakova za nokte koje donosi ljeto

Predivne nijanse lakova za nokte
koje donosi ljeto

Sunčani i topli dani najavili su početak ljeta koji donosi sezonu godišnjih odmora, sladoleda i razigranih kako modnih, tako i beauty trendova. I dok će se u središtu modnog svijeta i kolekcija poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova još jednom naći prozračne siluete, lagani materijali i vibrantni uzorci, beauty svijet vraća nas laganim tekućim formulama i najraskošnijoj paleti boja koju stvaraju jarki i pastelni tonovi. Uz uvijek popularne ruževe za usne, raskošne boje obojat će i najpopularnije lakove za nokte koji će plijeniti pažnju i stvarati efektne manikure.

Koje će se nijanse lakova za nokte istaknuti kao najpoželjnije ovog ljeta? Od uvijek omiljenih klasika do nekoliko neočekivanih nijansi, u nastavku otkrivamo sve nijanse koje će obilježiti sezonu ispred nas.

LAKOVI ZA NOKTE U NAJPOŽELJNIJIM LJETNIM NIJANSAMA

Ljetna paleta lakova za nokte započinje s najnježnijim ljetnim nijansama koje će nas zadržati među neutralnim i prozračnim pastelnim tonovima. Dok će minimalistice svoj favorit pronaći u boji pijeska i sličnim nude nijansama, ljubiteljice ženstvenog i romantičnog stila svoje ljetne kombinacije uskladit će s nježnim pastelnim tonovima ljubičaste i ružičaste boje. Kontrast nježnoj pastelnoj paleti među ljetnim make up trendovima donose tople nijanse narančaste i vatreni crveni tonovi s narančastim podtonom koji će oduševiti ljubiteljice statement manikure i biti njihov najčešći ljetni izbor.

CRVENA MANIKURA ZA LJETO

Chanel Le Vernis – Gitane

Revlon Colostay Gel Envy – Get Lucky

NIJANSE NARANČASTE

Dior Nail Lacquers – Milly

Bourjois La Laque – Orange Outrant

NJEŽNA RUŽIČASTA

Chanel Le Vernis – Nuvola Rosa

Essie

NOVA NUDE MANIKURA

Tom Ford Nail Lacquer – Sugar Dane

Smith & Cult Nail Lacquer – The Graduate

BOJA LAVANDE

Deborah Lippmann Gel Lab Pro – Love You Soft

Essie – Groom Service

Učitati još
Zatvori