Nježne nijanse ružičaste ovog proljeća nosimo i na noktima

Nježne nijanse ružičaste ovog
proljeća nosimo i na noktima

Proljeće i ljeto unijeli su raskoš novih trendova kako u modni, tako i u beauty svijet. I dok su uzbudljivi noviteti plijenili pažnju na policama naših omiljenih beauty dućana, drogerija i online shopova, proljeće nas je vratilo i našim najdražim favoritima. Lakovi za nokte jedan su od omiljenih beauty proizvoda koji u nekoliko preciznih poteza donosi onaj posljednjih decentni, ali nimalo nevažan pečat cijelom make up i outfit looku. Nakon bogatih tamnih tonova i glitter efekta koji su na našim noktima stvarali blagdansku i zimsku manikuru, proljeće i ljeto vraćaju nas nježnijim tonovima i sjajnijim formulama koji stvaraju prirodniji look. Među proljetnim beauty klasicima koje donose jednostavnost, ali i efektni look ističu se lakovi za nokte u nježnim nijansama ružičaste boje.

PROLJETNI LAKOVI ZA NOKTE U NIJANSAMA RUŽIČASTE

Proljetna sezona ne bi bila potpuna bez ružičastih tonova, a savršeno beauty osvježenje i ove godine donosi manikura u nježnim nijansama ružičaste tonovima. Od puderastih tonova do prozračne baby ružičaste nijanse, lakovi za nokte u nijansama ružičaste bit će jedna od naših omiljenih manikura narednih mjesec i nezaobilazni dio proljetnog beauty looka.

U nastavku donosimo izbor najboljih lakova za nokte u predivnim nijansama ružičaste kao stvorenih za proljetne i ljetne tjedne ispred nas.

Chanel – Nuvola Rosa

Essie – Fiji

RGB Cosmetics – Pansy

YSL Beauty – Rose ROmantique

Sally Hansen – Regal Rose

Tom Ford – Pink Crush

Smith & Cult – Pillow Pie

Deborah Lippmann – Cake by the Ocean

Rimmel – Ring a Ring O’Roses

Foto: Instagram, Deborah Lippman, Essie, RGB Beauty, Rimmel, Sally Hansen, Smith & Cult, Tom Ford, YSL Beauty

Učitati još
Zatvori