Nakon glazbenog i filmskog, Lady Gaga osvaja i beauty svijet

Nakon glazbenog i filmskog, Lady Gaga
osvaja i beauty svijet

Beauty entuzijasti i obožavatelji Lady Gage već su u svibnju prošle godine otkrili da američka pjevačica i glumica priprema nešto novo –  ovog puta u beauty svijetu. Nakon što je osvojila glazbeni i filmski svijet svojim neporecivim talentom, a modni svijet svojim hrabrim odabirima i neočekivanim transformacijama, čini se da je Lady Gaga odlučila ostaviti svoj trag i u beauty svijet.

Njezini make up odabiri i frizure već su se istaknuli među onim najposebnijim ikoničnim beauty lookovima koji će uvijek ostati zapamćeni u povijesti, a sada Lady Gaga svoju je ljubav prema make upu odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima kroz novi projekt naziva Haus Beauty.

BEAUTY PROJEKT S POTPISOM LADY GAGE

Nakon 2018. godine koju ćemo bez sumnje pamtiti kao godinu kad je izašao film A Star is Born s Bradleyjem Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama, i 2019. godina za Lady Gagu donijet će velike trenutke. I dok svi već šuškaju o nominaciji za najprestižniju filmsku nagradu Oscar, Lady Gaga započela je i sa svojim nastupima u Las Vegasu, a čini se da je u pripremi i beauty projekt.

Iza imena Ate My Heart krije se poslovno i kreativno carstvo Lady Gage, a najnovije ime na popisu projekata je Haus Beauty za koji mnogi pretpostavljaju da se radi o beauty brendu čiji će proizvodi nositi potpis poznate američke pjevačice, glumice, modne i beauty ikone. Iako su detalji još uvijek nepoznati, a ni domena hausbeauty.com zasad ne otkriva više od mogućnosti e-mail obavijesti, beauty brend iza kojeg se nalazi kreativni um Lady Gage bez sumnje će biti pravo osvježenje u beauty svijetu.

Učitati još
Zatvori