Viralni puder kojim u trenu možete izbrisati sve nesavršenosti – čak i tetovaže

Viralni puder kojim u trenu možete izbrisati sve nesavršenosti – čak i tetovaže

U slučaju da niste primijetili, TikTok je odavno zauzeo kultni status među društvenim mrežama. Ova popularna aplikacija razlikuje se od svih drugih društvenih mreža koje možete naći online. Naime, ona sadrži videozapise kojima ostvaruje utjecaj na gotovo svaku temu koja postoji na planeti. Zanima vas astrologija? Postoje oni koji će vam analizirati natalnu kartu. Želite li preurediti svoju dnevnu sobu? Bezbroj dizajnera interijera nudi savjete za to kako to učiniti na najbolji mogući način. Ipak, beauty zajednica na TikToku je prava zvijezda aplikacije. Tamo se nalazi prava mješavina profesionalaca i amatera koji isprobavaju, dijele i kreiraju make up čaroliju. Potom postaju viralni i uzrokuju to da se brojni proizvodi rasprodaju unutar samo nekoliko minuta.

Možda ne provodite toliko vremena na društvenim mrežama poput TikToka, no TikTok make up majstori su uistinu posebni, a trendovi koje nadahnjuju neizmjerno su zabavni. U nastavku možete naći jedan od posljednjih viralnih make up trendova o kojem svi pričaju. Radi se o kreiranju savršenog tena, a ujedno i podloge za make up uz jedan hit proizvod koji će prekriti apsolutno sve, čak i tetovaže – KVD Vegan Beauty Good Apple Skin Perfecting puder u obliku balzama.

KVD puder u obliku balzama usavršava ten u samo nekoliko poteza

Kao prave beauty entuzijastice, itekako smo svjesne ogromnog broja novih make up brendova i proizvoda koji se lansiraju svaki tjedan. Velik broj svih vrsta skincare i make up proizvoda neprestano se natječe za našu pažnju. Ipak, postoje i oni probrani koji su toliko dobri da odjednom plijene svačiju pažnju i brzo se uzdignu do kultnog statusa. Tijekom posljednjih nekoliko tjedana upravo to je učinio i KVD Vegan Beauty Good Apple Skin Perfecting Foundation Balm za postizanje besprijekornog tena.

Nesumnjivo ste vidjeli barem desetak swatch testova ovog hit proizvoda koji dolazi u čak 40 različitih nijansi. KVD puder u obliku balzama pruža besprijekorno prekrivanje, bez osjećaja težine i, što je najvažnije, bez isušivanja kože. On uistinu dokazuje da je potrebno samo glasovanje o povjerenju TikTok beauty zajednice da bi proizvod postao must-have svake kozmetičke torbice. U nastavku možete vidjeti koliko je uspješan u obavljanju svog zadatka.

@glamzilla

Is this actually worth the hype or wut??????I try NEW KVD Beauty Good Apple Foundation Balm! @KVDBeauty #AD #goodapple

♬ original sound – GLAMZILLA
@kvdbeauty

@sophie.floyd WEARS #GOODAPPLE FOUNDATION BALM IN MEDIUM 027+ FRESH MATTE FINISH+ INFUSED WITH APPLE EXTRACT+ BALANCED TO DRY SKIN+ 40 SHADES

♬ original sound – KVD BEAUTY
@kvdbeauty

@alabamabarker covers up travisbarker’s tattoos with #goodapple foundation. Watch the extended cut on IG. Back in stock on KVDBEAUTY.COM.

♬ original sound – KVD BEAUTY

KVD Vegan Beauty Good Apple Skin Perfecting Foundation Balm možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori