Šarmantni kratki bob je savršena ljetna frizura

Šarmantni kratki bob je
savršena ljetna frizura

Izvorni simbol oslobođenja, modernosti i hrabrosti, bob je zarobio pozornost svijeta još davne 1909. godine. Tada ga je prvi put kreirao frizer Antoine de Paris iz Poljske i od tada je bob jedna od najomiljenijih frizura kod žena diljem svijeta. Tu su Debbie Harry, Diana Ross, Twiggy, Whitney Houston, Courtney Love i Victoria Beckham, da nabrojimo samo neke od slavnih obožavateljica. Bob je prošao kroz niz transformacija tijekom godina, tako imamo slojeviti i ravno ošišani bob, collarbone bob i kratki bob koji nam je top izbor, pogotovo tijekom ljeta.

Neurednu, teksturiranu i jako slojevitu verziju boba favorizirali su pankeri tijekom 70-ih. S druge strane, ženama u 80-ima je najdraži bio kovrčavi bob. I nemojmo zaboraviti na ‘lob’, točnije dužu verziju kultne bob frizure koji također ne izlazi iz mode. Prošlo je više od jednog stoljeća i još uvijek se radi o jednoj od najzanimljivijih frizura bez obzira na to koju verziju odabrali. Bob je uistinu zaslužio kultni status. 

Kratki bob biramo i za ovo ljeto!

Ovo ljeto postoji nekoliko razloga za ponovno oživljavanje boba. On je svestran i stylish, a što je najvažnije praktičan je i olakšat će vam svakodnevicu svaki put kad se pojavi upozorenje zbog previsokih temperatura. Kako bismo vas inspirirali na promjenu frizure ovo ljeto, pronašli smo jednu od najljepših, kratkih bob frizura na Instagramu. Samo pokažite fotografiju svom frizerskom stilistu i šišanje može početi.

Učitati još
Zatvori