Super kratki bob koji već nose it djevojke je savršena frizura za ljetne vrućine

Super kratki bob koji već nose it djevojke je savršena frizura za ljetne vrućine

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Stigle su prve vrućine i najavile dugo toplo ljeto ispred nas. Osim malih promjena u garderobi koje će nas proljetni ormar transformirati u onaj ljetni, početak najtoplijih dana donosi želju za promjenom frizure. Kada govorimo o ljetnim frizurama, što kraće, to bolje je trend koji donosi savršen odgovor na vruće dane. I dok će neki zadržati svoje duge uvojke i posegnuti za jednostavnim stilizacijskim trikovima kako bi skupili kosu i postigli efektan izgled, drugi će se odlučiti za veliki rez. Svestrani i šarmantni bob ponovno će se nametnuti kao najpoželjnija frizura. Između dugih uvojaka i jako kratke kose, bob donosi osvježenje za ljetne dane, ali i ostavlja kosu dovoljno dugom da ju možemo stilizirati na različite načine. Nastavak vladavine bob frizure već su najavile i popularne it djevojke koje su za ljetnu sezonu odabrale super kratki i efektni bob.

SUPER KRATKI BOB – SAVRŠENA LJETNA FRIZURA

Trend super kratkog boba koji seže do brade prvo je osvojio Selenu Gomez i oduševio njezine brojne obožavatelje. Nova frizura najpopularnije Instagram djevojke u trenu se pretvorio u neodoljivi trend koji su odlučili isprobati mnogi. Dua Lipa, nova pop princeza glazbenog svijeta, osvojila nas je svojom transformacijom poluduge slojevite kose u razigrani bob, a nakon nje za kratki bob odlučila se i glumica, plesačica i voditeljica Jenna Dewan koja je s kratkim, uredno zaglađenim bobom oduševila na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Billboard. Posljednja u nizu celebrity djevojaka koje su se ovog ljeta odlučile za bob frizuru je glumica Emma Roberts. Iako smo Emmu navikli viđati s plavi bobom do ramena, svoju omiljenu frizuru sada je osvježila s rezom do brade.

Inspiraciju za savršenu ljetnu frizuru koja savršeno pristaje kako ljetnim vrućinama, tako i svakom obliku lica i svom tipu kose, donosimo u nastavku.

SELENA GOMEZ

DUA LIPA

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

JENNA DEWAN

Jenna Dewan

EMMA ROBERTS

Foto: Guliver Image/ Getty Images, Instagram

Učitati još
Zatvori