Hair trendovi devedesetih se vraćaju, a to potvrđuje i nova frizura Else Hosk
Hair trendovi devedesetih se vraćaju, a to potvrđuje i nova frizura Else Hosk

Hair trendovi devedesetih se vraćaju, a to
potvrđuje i nova frizura Else Hosk

Manekenka i influencerica Elsa Hosk je kao ultimativni girl crush već bezbroj puta utjecala na uvođenje i popularizaciju različitih trendova. Bilo da su u pitanju oversize dolčevite, total brown odjevne kombinacije ili kratka lekcija o bež tonovima – njene fotografije nalaze se u brojnim saved / inspo folderima. Ovaj utjecaj vidljiv je i u all-things-beauty sferi. Stoga nije nimalo začuđujuća činjenica da upravo ona donosi i brojne hair trendove. Od klasične bob pa sve do beach waves frizure – ovaj put nametnula je još jedan trend koji je u određenoj mjeri naglasio povratak devedesetih.

Kratka frizura

Iako je Elsa Hosk poznata kao netko ko je pristalica wet hair izgleda, sada je svoju frizuru podigla na next level. S bojom nije eksperimentirala te se zadržala na smoke blonde nijansi po kojoj je mnogima prepoznatljiva od početka karijere. Ipak, transformacija je očigledna kada je u pitanju dužina, s obzirom na činjenicu da njena kosa nikada nije bila ovoliko kratka.

Spring means change – a poznata manekenka ovu krilaticu shvatila je doslovno. Međutim, nije jedina. Na sličan potez odlučila se i pjevačica Rihanna koja je nedavno najavila dominaciju pixie frizure. Elegantne i sofisticirane, ove frizure vratile su trend koji je odavno prisutan. Ipak, on je svoj vrhunac dostigao devedesetih godina prošlog stoljeća.

Između ostalog, ova frizura idealna je za isticanje prirodne strukture kostiju, te gotovo svake crte vašeg lica. Samim tim, ona vrlo lako može stvoriti dramatičan izgled. Ipak, nju je neophodno svakodnevno stilizirati. U tu svrhu mogu se koristiti različiti gelovi ili njegujuća ulja. Ona je pogodna za sve prilike, a upravo na primjeru Else Hosk može se izvući zaključak da je ovo definitivno nova ‘it’ frizura.

*Tekst je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram / @hoskelsa

Učitati još
Zatvori