Korektor koji Hailey Bieber obožava i koristi za svoj slavni no makeup look
Korektor koji Hailey Bieber obožava i koristi za svoj slavni no makeup look

Korektor koji Hailey Bieber obožava i
koristi za svoj slavni no makeup look

Hailey Bieber trenutno je jedna od najutjecajnijih influencerica. Više nego na modu, ona je trenutno usredotočena na beauty i skincare i to joj super ide. Tijekom 2022. godine ona je postala svojevrsni simbol za “clean girl” izgled koji karakterizira minimalna šminka, blistava i hidratizirana koža te zalizana kosa. Sve to Hailey je još poduprijela kada je pokrenula vlastiti skincare brend Rhode.

Njezini proizvodi brzo su pronašli svoje obožavatelje i ako ćemo suditi po njihovim iskustvima, Hailey zna što radi. Ne čudi, stoga, njezina koža koja uvijek izgleda savršeno, njegovano i nahranjeno. Ipak, ono što Hailey nema u svojoj liniji proizvoda je šminka. Ono minimalno što koristi, nalazi kod drugih brendova. Konkretno, radi se o korektoru brenda Kosas.

Viralni proizvod

Upravo taj korektor prošle je godine bio među najviralnijim proizvodima na TikToku. Upravo na toj društvenoj mreži Hailey je objavila video svoje make up rutine u kojem se vidi da koristi upravo taj korektor. Hailey na videu korektor nanosi na unutarnji i vanjski dio oka, oko nosa, između obrva te ispod jagodica. Sve to onda ‘izblenda’ za budniji i svježiji izgled.

Prije nanošenja šminke Hailey kožu lica pripremi s tri različita hidratantna proizvoda, a na kraju i tekući puder pomiješa s hidratantnom kremom, što i je tajna njezine lijepe kože. No vratimo se na temu ovog teksta, a to je korektor koji dolazi u 28 nijansi i obogaćen je hijaluronskom kiselinom. Osim toga, sadrži i sastojke s protuupalnim svojstvima te se savršeno stapa s kožom i ne skuplja se u borama.

Ovaj korektor ima snažnu prekrivnu moć, a istovremeno je lagan i neće imati osjećaj da nosite masku. Hailey je na kraju sve “setirala” puderom u prahu, ali ga je stavila tek malo kako bi matirala lice. Tako je osigurala trajnost šminke, a istovremeno osigurala prirodan izgled. Ovaj Kosas korektor možete nabaviti ovdje.

@haileybieber

A lil New Years Eve glam 🙆🏼‍♀️ eyes by @kyliejenner hehe 💕 Happy New Year ✨🤍

♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

FOTO: Instagram (@haileybieber)

Učitati još
Zatvori