Korektor za posvjetljivanje: Drogerijski duplić od 4 eura čak je i bolji od originala
Korektor za posvjetljivanje: Drogerijski duplić od 4 eura čak je i bolji od originala

Korektor za posvjetljivanje: Drogerijski duplić od 4 eura čak je i bolji od originala

Makeup industrija je posljednjih godina doživjela nevjerojatan porast popularnosti. Izgleda kao da svi imaju svoju makeup liniju, a luksuzni proizvodi postali su dostupni i širem tržištu. Postoje mnogi kultni make up proizvodi za koje su svi čuli i koje svi žele. Međutim, najpopularniji make up proizvodi često dolaze od vrhunskih brendova što znači da ti proizvodi obično dolaze s visokom cijenom. Za mnoge ljubitelje make upa, te cijene predstavljaju prepreku. Zato vam svakog tjedna donosimo pristupačniju verziju high end proizvoda koji su jednako dobri, a ponekad čak i nadmaše original.

Beauty dupes

Pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda oslanjamo se uglavnom na preporuke i recenzije bliskih osoba, kao i influencera s društvenih mreža kojima vjerujemo. Na društvenim mrežama, posebno TikToku, često pronalazimo odlične beauty proizvode kao i njihove drogerijske dupliće. Ovoga puta riječ je o korektoru.

@smashboxcosmetics

Doomscroll–induced dark circles, meet Becca under eye brightening corrector. Shop the shades at @Ulta Beauty at @target #ultamustahaves #ultabeauty #beautytok #beforeandafter

♬ WENDYS GROOVE - T. Kyle

Svi imamo one dane kada naša koža otkrije tragove umora u obliku tamnih krugova ispod očiju. U takvim trenucima, korektor postaje naš tajni saveznik, pružajući mogućnost da transformiramo naš izgled i postignemo besprijekoran ten te svjež i odmoran izgled.

Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector

Jedan proizvod koji obožavaju ljubitelji makeupa diljem svijeta je Under Eye Brightening Corrector australskog brenda Becca. Originalna verzija ovog proizvoda povučena je iz prodaje, a zamijenio ju je gotovo identičan Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector. Ovaj korektor odličan je protiv tamnih krugova ispod očiju, a dizajniran je upravo kako bi posvijetlio, prekrio i njegovao taj dio vašeg lica. Tonovi marelice i breskve u korektoru pomiješani su s česticama koje reflektiraju svjetlost, a kremasta tekstura produkta omogućuje ravnomjerno, lako nanošenje.

becca x smashbox Under Eye Brightening Corrector
becca x smashbox Under Eye Brightening Corrector

Catrice Under Eye Brightener

Pristupačniju alternativu ovog korektora pronašli smo u istoimenom Catrice korektoru. Under Eye Brightener korektor u nijansi 010 Light Rose osigurava blistav izgled u trenutku. Svijetloružičasta tekstura posebno je razvijena za područje ispod očiju. Sadrži formulu obogaćenu hijaluronskom kiselinom i shea maslacem. Rezultat nakon nanošenja je svjež, odmoran i blistav ten. Svojstvo njege čini ovaj korektor čak i boljim od originalnog, skupljeg proizvoda. Dodatno, zar vas cijena od 4,20 eura ne tjera da isprobate ovaj proizvod?

catrice under eye brightener
catrice under eye brightener

Foto: TikTok (@smashboxcosmetics), Instagram (@cassdimicco), Smashbox, dm

Učitati još
Zatvori