Jeste li spremni za povratak po mnogima najgoreg makeup trenda iz 2000-ih?
Jeste li spremni za povratak po mnogima najgoreg makeup trenda iz 2000-ih?

Jeste li spremni za povratak po mnogima
najgoreg makeup trenda iz 2000-ih?

Vjerujemo da se svi sjećate razdoblja kada smo učili o našim make-up vještinama na Youtubeu. Tada gotovo da nije postojala jedna artistica koja nam nije savjetovala korištenje korektora umjesto sjaja za usne. Potrebno je bilo nanijeti ga na centar usana, kako bismo postigli vizualni efekt punijih usana. Ako ste mislili da su ti dani iza nas, prevarili ste se. Youtube beauty tutorial era uveliko blijedi, ali ju je zamijenio TikTok. Ova društvena mreža nerijetko donosi nove trendove, a i vraća one stare. Točnije, beauty influenceri je koriste kao svoj servis. A ovaj nostalgični trend, korektor za popunjavanje usana, nam vraća osoba koja nam je puno puta poslužila kao beauty inspiracija – Sofia Richie Grainge. Stoga, moramo uzeti barem u razmatranje ovaj novi-stari trend.

Povratak nostalgičnog trenda

Sofia Richie Grainge je naša go to adresa kada nam je potrebna stilska ili beauty inspiracija. Podjednako dobro igra na oba polja a njena urođena neposrednost najviše dolazi do izražaja na društvenoj mreži TikTok. Kako je u posljednjih godinu dana u jeku popularnosti, sa svojim pratiteljima je podijelila kako se tijekom godina stilski mijenjala i evoluirala. Na ovoj platformi Sofia dijeli neke svoje svakodnevne rutine, bilo da su to skincare, beauty ili makeup. Preporučila je drogerijsku maskaru, nakon čega je postala viralna, i ubrzo su se police na kojima je stajala ispraznile. Njena lazy verzija sleek buna nas je osvojila i ubrzo smo je uvrstili u našu listu svakodnevnih frizura. A sada nas Sofia vraća back to the future. Koristi korektor za popunjavanje usana.

@sofiarichiegrainge

Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

How to: Concealer on your lips

Taman kada smo pomislili da su svi zaboravili na ovaj beauty trik, Sofia nam je dokazala suprotno. Naime u predstavljanju njenog omiljenog lip comboa, iskoristila je korektor kao perfektan finiš. Kao cherry on top, nanijela je samo točku korektora na centar usana, i time postigla efekat većih usana. Ovaj trik čini se itekako efektan, iako su neki podijeljenih mišljenja. Jedan od komentara je glasio – “Sofia, samo ne korektor”. Ipak, koliko god negodovali, nitko ne može osporiti da je prošle godine Sofia zavrijedila status ikone stila. Zato, vjerujemo da će se ovaj trik vrlo brzo implementirati u svačiju beauty rutinu.

Učitati još
Zatvori