Koraljni lakovi za trendi manikuru u nijansi godine

Koraljni lakovi za trendi
manikuru u nijansi godine

Smith & Cult

Baš kao svake godine, krajem prošle godine, svjetski poznati i priznati Institut za boje Pantone otkrio je boju odabranu za boju godine ispred nas. S dozom optimizma koja nam je svima trebala, bojom 2019. godine proglašena je vibrantna koraljna nijansa Living Coral. 

U trenu, koraljna nijansa našla se u središtu modnih, beauty i lifestyle trendova i pretvorila u jednu od najpoželjnijih nijansi koju ćemo u 2019. godini viđati posvuda.

KORALJNA NIJANSA – NAJVEĆI TREND ZA 2019.

U svijetu interijera Pantone boja za 2019. godinu inspirirala je cijelu raskošnu paletu koraljnih tonova i donijela pregršt detalja koji će osvježiti baš svaki kutak u vašem dom, a u modnom svijetu njezino vrijeme tek će stići s toplim proljetnim i ljetnim danima. I u beauty svijetu koraljne nijanse dosad su bile rezervirane za one najtoplije dane, no ove ćemo ih godine već u posljednjim zimskim tjednima dodati u svoju beauty kolekciju i rutinu kao savršenu dozu osvježenja.

Uz koraljni ruž i koraljno rumenilo, kao jedan od ključnih beauty proizvoda iz koraljne beauty palete istaknut će se koraljni lakovi za nokte.

Iako se već godinama koraljna boja provlači kroz ljetne beauty trendove i favorite, u 2019. godini nosit ćemo ju i kao dio zimskog, proljetnog i jesenskog looka, a jednako dobro izgledat će u kombinaciji s neutralnim bojama, zemljanim tonovima i drugim jarkim bojama koje ćemo nositi i birati u 2019. Jedan od najdecentnijih načina na koji ju možete dodati u svoj dnevni look je u efektom potezu koraljnog laka za nokte.

KORALJNI LAKOVI ZA NOKTE

Vibrantna i nježna, koraljna manikura bez sumnje će biti jedna od najvećih beauty trendova u 2019. godini. Gdje pronaći savršenu koraljnu nijansu laka za nokte? U suradnji s Institutom za boje Pantone, poznati britanski brend Butter London kreirao je cijelu liniju lakova za nokte u Living Coral nijansi, a osim njega lakove za nokte u istoj ili sličnoj nijansi u svoje u kolekcije za 2019. godinu dodali i brojni drugi poznati beauty brendovi.

NARS Cosmetics to je učinio još prošle godine kada je unutar kolekcije Orgasm predstavio savršeni koraljni lak za nokte, Chanel Le Vernis lak za nokte u nijansi Coralium moderni je klasik koji ćemo obožavati i ove godine. It brend nove generacije Smith & Cult donosi koraljnu nijansu u njezinoj najromantičnijem izdanju – s naglašenim ružičastim podtonom, dok ćete u bočici Dior Coral Crush laka za nokte pronaći onu savršenu koraljnu nijansu s naglaskom na topli narančasti podton. Za koraljnu manikuru s gel efektom svojoj kolekciji lakova za nokte dodajte Sally Hensen Complete Salon Manicure u nijansi Get Juiced. 

Dior Vernis – 445 Coral Crush

NARS Cosmetics

Smith & Cult Nail Polish – Pysco Candy

Chanel Le Vernis – 562 Coralium

Sally Hansen Complete Salon Therapy – Get Juiced

Foto: Instagram, Chanel, Dior, NARS, Sally Hansen, Smith & Cult

Učitati još
Zatvori