Najljepše nijanse za proljetnu i ljetnu sezonu

Pariz, Milano, New York, London. Svaki do popularnih trendova koje donosi nova sezone svoje početak pronalazi na prestižnim modnim pistama svjetskih modnih metropola, unutar kolekcija poznatih modnih kuća i dizajnera. Jednako poput modnih, i trendovi iz svijeta frizure svoj početak nerijetko nalaze na jednom mjestu. Ono što Pariz, Milano, New York i London predstavljaju u svijetu mode, Los Angeles predstavlja u svijetu frizura.

Osim kao grad u kojem mnogi traže svoj put do uspjeha i slave, Los Angeles oduvijek se isticao kao grad u čijim se frizerskim salonima stvaraju najnoviji trendovi. Od inovativnih tehnika šišanja do domišljatih tehnika bojana kose, Los Angeles svake sezone donosi nekoliko odličnih trendova koji iz njegovih salona polako osvajaju brojne uvojke diljem svijeta. Iza svake divne nijanse i savršenog reza nalaze se neki od najboljih i najtraženijih frizera i kolorista na svijetu. Jedan od njih je i kolorist Dom Forletta, majstor boje kojeg obožavaju i hollywoodske zvijezde.

MAJSTOR IZA NAJLJEPŠIH BOJA ZA KOSU

Dom Forletta jedan je od najprestižnijih kolorista u Los Angelesu i New Yorku, ali i u svijetu. Ono što ga je istaknulo u beauty svijetu njegova je vještina kreiranja najraskošnijih plavih nijansi, a jednako vješto kreira i boje inspirirane trendi pastelnim i jarkim tonovima te izvlači ono najbolje iz smeđe kose i pomnim toniranjem naglašava njezinu ljepotu. Od platinaste plave bez žutih i narančastih podtonova do balayage bez greške, popularni kolorist pravi je majstor boji koji surađuje s nekim od najboljih salona kako u Los Angelesu, tako i u New Yorku.

Ako još uvijek tražite savršenu boju za novu kosu ili ste već u potrazi za osvježenjem boje za ljeto ispred nas, profil popularnog koloriste mjesto na kojem ćete bez sumnje naći savršenu inspiraciju, osobito ako ju tražite među plavim nijansama koje se uvijek ističu kao one najpopularnije za tople proljetne i ljetne dane. Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a ostale raskošne nijanse s potpisom Doma Forlette možete pronaći na njegovom Instagram profilu @domforletta.

Foto: Instagram @domforletta

1