Inspiracija za frizure kao sa zagrebačkih ulica

Inspiracija za frizure kao sa
zagrebačkih ulica

Keune Street Salon

Nijedan pomno odabrani outfit neće biti potpun ako ga frizura ne prati u stopu. A koju frizuru odabrati za sebe ne bi trebalo biti teško uz silnu inspiraciju koju možemo naći na društvenim mrežama. Na vama je da izaberete ono što vam se najviše sviđa i to implementirate u svoj stil. No, ulica je ta koja će nam pokazati crème de la crème inspiracije, a novosti donosi Keune Street Salon, koji će se pobrinuti da pronađete frizuru koja vam se sviđa te uz savjete oko izrade, pomoći vam da ju sami napravite.

Keune Street Salon platforma je posvećena upravo najboljim frizurama koje šetaju gradom. Trenirano oko Keune fotografa svaki će mjesec krenuti u ophodnju i potražiti super frizure, koje će nakon toga skenirati Keune stručnjaci i predložiti vam proizvode te način kako da sami tu frizuru napravite!

Pogledajte koga je Keune fotić ‘ulovio’ u svibnju i kako doći do baš takve frizure!

Ombre valovi

Djevojka u it haljini ovog proljeća odlično je uklopila u svoj look I LOB (Long Bob) valove. Za ovu tehniku, potrebne su vještine sa sušilom ili peglom za kosu, pa je dobro osigurati kosi zaštitu prije samog tretiranja vrućim zrakom ili grijaćim aparatom. Keune Care Absolute Volume Thermal Protector štiti kosu od topline, provitamin B5 regulira vlažnost, a dodatni proteini osiguravaju fleksibilno učvršćivanje.

Stylish finish – nakon što je kosa osušena, a valovi napravljeni, osigurajte dodatni volumen i teksturu s Keune Design Volume Puderom, koji se nanosi direktno na korijen suhe kose. Prstima se lako oblikuje, a odličan je saveznik u tapiranju kose.

Keune Care Absolute Volume Thermal Protect

Keune Care Absolute Volume Thermal Protector

Keune Design Volume Powder

Keune Design Volume Powder

‘Nonšalantna’ ljepotica – punđa

S par pramenova izvučenih sa strane, ova frizura dobila je na šarmu, a s druge strane je zadržala svoju eleganciju. Ovakva neformalna pundžica, bit će savršen odabir za bilo koju prigodu, bilo da je riječ o poslu ili privatnom vremenu, odijelu ili tajicama. A kako bi ju imali pod kontrolom, i sigurni u ‘izdržljivost’ frizure cijeli dan ili dugu večer; nakon što kosu operete, prosušite ručnikom, nanesite Keune Blend Sea Salt Sprej – prirodnu morsku sol, koja će kosi dati teksturu i volumen. Ne brinite, neće ju isušiti ili dodatno zamrsiti.

Savjet ekstra – nakon što ste posušili kosu, nanesite na korijen kose malu količinu Blend Volume Pudera, koji će stvoriti još malo ekstra volumena, a vama olakšati oblikovanje. Blend Volume Powder također ima odličan učinak kod tapiranja kose i drži frizuru na mjestu cijeli dan.

Keune Blend Sea Salt Spray

Keune Blend Sea Salt Spray

Keune Blend Volume Powder

Keune Blend Volume Powder

Semi Soft Pink

Popularna nova polutrajna boja u nijansi nježne, puderaste ružičaste osvojila je ulice. Iako možda ne izgleda tako na prvu, ova nijansa ružičaste jako će se lako uklopiti u vaš image, a Keune Semi Soft Pink s vremenom će se isprati u potpunosti. Za bezbrižne ljetne dane pred nama, neka i nova boja kose prati lepršavost raspoloženja, zašto ne?

Savjet – Poželite li nositi svoju novu soft pink boju na ispeglanoj kosi kao djevojka sa slike, nanesite na nju Keune Care Keratin Smooth svilenkastu kremu, koja će ukloniti ‘frizzy’ efekt, zagladiti ju te ostaviti sjajnom i lepršavom.

Keune Semi Color

Keune Semi Color

Keune Care Keratin Smooth

Keune Care Keratin Smooth

Šarmantni visoki rep (za sve prilike)

Visoki rep je spas za veliki broj situacija, pogotovo kada nismo stigli oprati kosu (svi imamo te dane!). No, koliko god izgledao jednostavan, visokim repom treba se pozabaviti. Ako želite elegantni visoki rep, odmah nakon brisanja kose ručnikom nanesite Keune Design Root Volumizer – pjenu u spreju za kreiranje dodatnog volumena od samog korijena, koja je prikladna i za styling tanke i delikatne kose. Ova pjena neće kosu dodatno opteretiti i slijepiti, što je velik strah žena s tankom kosom. Naprotiv, ona će joj osigurati volumen i podatnost za oblikovanje. Sadrži voćne komplekse za dodatni sjaj i provitamin B5 koji štiti i njeguje kosu. Pjena sadrži toplinsku zaštitu od sušenja kose i DLP2 dvostruku zaštitu od vanjskih utjecaja i slobodnih radikala.

U izradi visokog repa pomoći će i Keune Design Texture Cream – krema koja će lako preoblikovati bilo koji styling kose. Ona naglašava konture te omogućuje kreiranje naglašenih tesktura kod kreativnih stilova frizure. Prikladna je za sve tipove kratke i poluduge kose.

Keune Design Root Volumizer

Keune Design Root Volumizer

Keune Design Texture Cream

Keune Design Texture Cream

Valovita duga kosa – za ulicu ili red carpet

Duga kosa i klasični valovi vole se od prvog dana i voljet će se još dugo, ako sudimo prema frizerskim trendovima. Kako bi postigli što dugotrajniji styling frizure, obavezno je korištenje pjene za kosu, poput Keune Care Absolute Volume kremaste pjene za volumen i punoću kose. Kosa će biti gušća i sjajna. Pjenu nanesite na ručnikom prosušenu kosu, i ne brinite, ova pjena također štiti kosu od topline tijekom stiliziranja, a provitamin B5 njeguje kosu i pomaže prilikom lakšeg raščešljavanja.

Ne zaboravite – zadnji dan prije pranja kose, valovi će biti odličan partner u izradi visokog repa, ako ne stignete oprati kosu. Dodajte malo Blend Volume Pudera na korijen kose, utrljajte prstima i vaša super frizura spremna je za još jedan dan!

Keune Care Absolute Volume

Keune Care Absolute Volume

Keune Blend Volume Powder

Keune Blend Volume Powder

Sve navedene Keune proizvode možete pronaći u Keune web-shopu.

Učitati još
Zatvori