Brzinski beauty trik: Kako da sami napravite tekuće rumenilo?
Brzinski beauty trik: Kako da sami napravite tekuće rumenilo?

Brzinski beauty trik: Kako da sami
napravite tekuće rumenilo?

Ne možemo ne primijetiti da se rumenilo ovo godine prometnulo kaj jedan od najpopularnijih komada šminke. U prvom planu su kremasta i tekuća rumenila ponajviše jer daju onaj prirodniji look. Rumenilo osvježava lice, naglašava konture i našoj koži pruža boju i živost. Ovaj proizvod je tijekom godina evoluirao od prirodnih pigmenata poput crvenog voća i cvjetova do modernih visokokvalitetnih formulacija koje omogućavaju precizno nanošenje i dugotrajan sjaj. A kako beauty zajednica nikada ne spava kada su nove tehnike nanošenja make-up proizvoda u pitanju, tako je i za rumenilo iznedrila dosta novih metoda. Beauty kreatori i vizažisti mislili su i na one koji teško nalaze nijansu za sebe. Donosimo savjet kako da sami napravite tekuće rumenilo u nijansi koja savršeno paše vašem tenu.

Tekuće rumenilo je lagane teksture i donosi zaista ugodan osjećaj na licu. Zato je idealan proizvod za svakodnevnu upotrebu kada ne želimo nanositi tešku šminku. Međutim, većina se nerijetko muči dok ne nađe svoju savršenu nijansu. Srećom, imamo rješenje.

How to: Vlastito tekuće rumenilo

Sve što vam je potrebno je tekući korektor i ružičasto sjenilo za oči. Korektor, ne samo da briše tamne podočnjake i skriva bubuljice, već je neizostavni dio konturiranja i no make up make up stila. Sada smo mu našli još jednu ulogu. Možete ga iskoristiti kao glavni sastojak za izradu tekućeg rumenila. Kako? Odaberite odgovarajuću nijansu korektora ili ono koje već koristite i u njega usipajte ružičasto sjenilo za oči. Možete sami odabrati boju rumenila koju želite imati. Hoće li to biti nude, jarko ružičasto ili nešto pastelno, vaš je izbor. Kada ste odlučili koju boju želite, takvu nijansu sjenila sastužite i usitnite. Možete pomiješati i nekoliko nijansi. Usipajte usitnjeno sjenilo u korektor i dobro promiješajte. To je to, imate svoje vlastito tekuće rumenilo koje odlično paše vašem tenu.

Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@nikki_makeup, @clauudiavega)

Učitati još
Zatvori