Ovo su sretni dobitnici Journal x Taft goody boxa – doznajte jeste li među njima!

Ovo su sretni dobitnici Journal x Taft goody boxa – doznajte jeste li među njima!

Prije 60 godina predstavljen je prvi lak za kosu na svijetu, istinska beauty revolucija u malom koja će od tada do danas zauvijek promijeniti našu rutinu stylinga kose, ali i način na koji doživljavamo svoju frizuru. Za ovaj genijalan izum koji je milijune frizerskih stilova učinio savršenima i gotovo nedodirljivima kada su u pitanju razni vremenski utjecaji, zaslužan je poznati njemački brend Taft, koji je upravo na svom revolucionarnom proizvodu izgradio poslovno carstvo.

60 godina brenda Taft

Sinonim za kvalitetan i pouzdan lak za kosu danas nam je upravo ime Taft, a ovom proizvodu u međuvremenu su se pridružili i mnogi drugi, no ponovno usko specijalizirani upravo za styling kose i postizanje tog fantastičnog volumena, blistavog sjaja i dugotrajnog učvršćivanja po kojem je Taft i poznat.

Ove godine, ikonični brend odlučio je otići korak dalje, predstaviti nam svoj novi vizualni identitet, ali i nove i još bolje formule svojih proizvoda. Uz svjež, moderan i minimalistički dizajn ambalaže proizvoda, sada su tu i nove formule proizvoda koje dolaze bez sastojaka životinjskog porijekla i silikona, pružaju visoku razinu njege i ugodan osjećaj kose, a šećer na kraju velikog redizajna su 3 potpuna nova Taft proizvoda: balzam za kovrče, sprej za zaštitu od topline i sprej za dodatan volumen.

Journal x Taft goody box

Taftov veliki redizajn odlučili smo proslaviti i mi u Journalu te smo udružili snage s brendom na ekskluzivnom i vrlo limitiranom Journal x Taft goody boxu!

Journal x Taft goody box donosi čak 12 proizvoda brenda Taft, uz koje je besprijekorna frizura u svakom trenutku zajamčena. Ovo je sjajna prilika za upoznavanje s novim dizajnom i novim formulama brenda Taft, a mi uopće ne sumnjamo da će se široka selekcija Taft proizvoda iz Journal x Taft goody boxa u vašoj kupaonici zadržati kroz cijelu godinu.

Journal x Taft goody box imate priliku i osvojiti (više o tome na kraju članka), a mi vam u međuvremenu donosimo presjek ovog specijalnog goody boxa i otkrivamo koje sve proizvode donosi!

TAFT LAK ZA KOSU 250 ml ULTRA STRONG

Taft Ultra lak za kosu namijenjen je za ravnu i otpornu kosu. Pomaže zaštititi kosu od isušivanja i tvoju frizuru štiti od vlage u zraku i vjetra. Ne ostavlja tragove proizvoda u kosi i ne otežava ju te se vrlo lako iščešljava.

TAFT LAK ZA KOSU 250 ml POWER CASHMERE

Taft Power Cashmere lak za kosu ostavlja kosu glatkom kao kašmir. Formula je posebno izrađena za suhu i oštećenu kosu, a traje do 24h bez sljepljivanja vlasi. Ne ostavlja tragove proizvoda u kosi i ne otežava ju te se vrlo lako iščešljava. Pomaže zaštititi kosu od isušivanja i vašu frizuru štiti od vlage u zraku i vjetra.

TAFT SPREJ ZA KOSU 250ml HEAT PROTECT

Sprej za zaštitu od topline novi je dodatak Taft styling asortimanu. Nanosi se prije uporabe uređaja za oblikovanje kose, a njegova formula pruža zaštitu do 230°C. Kosi daje prirodan sjaj dok ju ujedno štiti od isušivanja. Otporan je na vlagu, ne sljepljuje i ne otežava vlasi.

TAFT SPREJ ZA KOSU 150ml VOLUME

Novitet Tafta jest i sprej za volumen. Nanosi se prije sušenja kose sušilom, pruža volumen i učvršćivanje te prirodnu lepršavost kose. Osim neodoljivog mirisa, pruža do 24 h postojanosti volumena bez sljepljivanja ili otežavanja vlasi, dok također štiti kosu od isušivanja, vlage u zraku i vjetra.

TAFT PJENA ZA KOSU 200 ml VOLUMEN ULTRA

Taft Volume pjena – pjena za problematičnu kosu koja se prorjeđuje. Brine se da kosa bude naizgled prirodno lepršava te pruža volumen i podatnost. Osim što traje do 24h bez sljepljivanja vlasi, pomaže i zaštititi kosu od oštećenja sušila.

TAFT PJENA ZA KOSU 200 ml POWER CASHMERE

Taft Power Cashmere pjena za kosu daje kosi volumen i ostavlja ju glatkom kao kašmir. Formula je prilagođena za suhu i oštećenu kosu, a pruža dugotrajan učinak bez sljepljivanja vlasi.

TAFT PJENA ZA KOSU 200 ml CURL

Taft Curl pjena za kosu za dugotrajne i definirane kovrče pune elastičnosti. Služi za kovrčave pramenove koje je potrebno ukrotiti, a istovremeno daje volumen i štiti od oštećenja sušila za kosu. Ne ostavlja ostatke proizvoda u kosi, niti otežava vlasi.

TAFT PUDER ZA KOSU 10 g VOLUMEN

Taft Volume puder za kosu pruža volumen i kontrolu za sve tipove kose i naglašava prirodno kretanje vaše kose. Do 24 h dugotrajne postojanosti bez sljepljivanja, ostataka ili otežavanja kose. Štoviše, pomaže zaštititi kosu od vlage u zraku i vjetra. Nanijeti malu količinu na dlanove ili u korijen kose i protrljati i tvoj volumen će biti postojan cijeli dan.

TAFT VOSAK ZA KOSU 75ml KOKOS

Coconut Shine vosak za kosu s ugodnim mirisom kokosa brine se da tvoja kosa bude hidratizirana i s do 24 h učvršćivanja. Osim što njeguje kosu i štiti je od isušivanja, zaglađuje ju i naglašava prirodan sjaj kose, bez ostataka u kosi.

TAFT VOSAK ZA KOSU 75 ml POWER

Moćna formula Taft Power voska za oblikovanje pruža do 24h snažnog učvršćivanja te daje kosi briljantno sjajni učinak. Lako se nanosi te se još lakše ispire. Pruža 48h učvršćivanja i energičnost kosi te je štiti od isušivanja.

TAFT GEL ZA KOSU 150 ml POWER ACTIVITY

Taft Power Activity gel učvršćuje kosu do 48h te osigurava da frizura ostane ravna od korijena do vrhova. Bez ostataka gela u kosi i bez otežavanja vlasi. Pomaže zaštititi frizuru od vlage u zraku i vjetra.

TAFT BALZAM 150ml CURL

Taft predstavlja još jedan novi, poseban proizvod za kovrčavi tip kose – balzam za kovrče. Namijenjen je za definiranje kovrča i njihovu dugotrajnu fleksibilnost. Ublažava učinak kuštravosti (frizz) i pomaže zaštiti od oštećenja sušila, a koristi se na vlažnoj kosi, i čuva vodu – proizvod nije potrebno isprati.

Osvojite Journal x Taft goody box

Brend Taft odlučio je razveseliti čitatelje Journala, i to s deset Journal x Taft goody boxova iz ove limitirane serije. 5 poklon kutija pritom imate priliku osvojiti na našem Facebook profilu, a njih 5 na našem Instagram profilu.

Dobitnici su:

Facebook:

  1. Marta Vojvoda
  2. Lucija Petrić
  3. Ana Bajer Medić
  4. Gabriela Bratić
  5. Ana Borjanić

Instagram:

  1. Venesa (@_ve48_)
  2. Josipa Divić (@josipadivic)
  3. Valentina Kamenar (@valentinakamenar)
  4. Ivona Krolo (@ivonkaas)
  5. Klara Buhanec (@klarabuhanec)

Ovaj giveaway je završen 15. listopada 2021.

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori