Vaš svakodnevni make up ne mora biti dosadan – ova tri looka to i dokazuju!

Vaš svakodnevni make up ne mora biti dosadan – ova tri looka to i dokazuju!

Nakon godine dana koja nam je uvelike promijenila svakodnevne navike, pa tako i one koje se tiču odijevanja i šminkanja, polako se ponovno vraćamo u dobro nam poznatu svakodnevicu.

Uz nove kolekcije odjeće i modnih dodataka za najtoplije dane, istražujemo i make up novitete, uvodimo više proizvoda u svoju make up rutinu te se pritom u nama rađa želja za kreativnošću i poigravanjem šminkom

Povratak na radno mjesto, kave na terasama omiljenih nam kafića, sve učestalija druženja s prijateljima… S obzirom na nove/stare navike koje prakticiramo posljednjih tjedana, naš svakodnevni make up look ponovno evoluira, a da ne mora biti dosadan dokazuju ova tri looka koja vam predstavljamo u nastavku.

Za njih će vam trebati nekolicina kvalitetnih make up proizvoda i malo boja koje će unijeti infuziju pozitive u svaki novi dan pred vama, a ovi lookovi savršeno će funkcionirati u različitim prigodama unutar jednog dana – od poslovne arene do ležernijih trenutaka slobodnog vremena.

Vedri, zaigrani, a super nosivi make up lookovi za toplije dane

Kako bismo i u vama probudile želju za ponovnim igranjem s make upom i osmišljavanjem lookova baš kao u ‘starom normalnom’, udružile smo snage s poznatim make up brendom L’Oréal Paris i make up artisticom Ninom Pejnović te koncipirale tri vedra, zaigrana, a opet super nosiva make up izdanja.

U glavnoj ulozi: L’Oréal Paris Infallible 24H Fresh Wear tekući puder i L’Oréal Paris Air Volume Mega maskara, čiju smo vam recenziju nedavno donijele ovdje.

Svoje dojmove o ova dva proizvoda kojima je šminkala našeg modela, vizažistica Nina Pejnović podijelila je u nastavku: “Ovaj tekući puder definitivno je jedan od najboljih u drogerijskoj kategoriji, jer ima dva super učinka; omogućuje koži kvalitetno prekrivanje nesavršenosti poput prištića i znakova umora, dok istovremeno ne stvara efekt maske, na koži je vrlo lagan, prozračan i nekako hidratantan i njegujuć. Uz njega smo vrlo jednostavno kreirale ovaj prvi, predivan dewy look.

A zvijezda drugog i trećeg looka definitivno je Air Volume Mega maskara, čija inovativna četkica podiže trepavice i pruža im dozu volumena bez osjećaja težine i grudanja. Predivno izdužene, naglašene i elegantne trepavice maksimalno dolaze do izražaja uz ovu maskaru.”

Healthy glow look

U ovom looku naglasak je na dobroj i kvalitetnoj bazi, koja je poslužila kao platno za nanošenje drugih proizvoda. Oni su licu dali zdravi i laskavi glow, a najbolje od svega je što ovaj look kombinacijom bronzera i highlightera priziva ljeto, ali je opet super nosiv i prilagodljiv svakoj prilici.

Kada trepavice vode glavnu riječ

Super naglašenim trepavicama nisu potrebni drugi dominantni detalji, no mi smo ovdje, kako bismo pogledu dale dodatnu dozu svježine, maskaru kombinirale s neonski ružičastim sjenilom. Uz začešljane i definirane obrve, fokus smo u potpunosti skrenule na oči i omogućile trepavicama da vode glavnu riječ.

Let’s play with colours

Neka ove sezone vaša igra s bojama ne stane samo na ružu za usne! Upravo to bila nam je misao vodilja kreirajući ovaj monokromni look. Breskvaste tonove koristile smo i na kapcima i na obrazima i na usnama, a birajući ovu vedriju, no i dalje suptilniju boju, pokazale smo da ovaj look može odlično funkcionirati u dnevnoj shemi, djelovati romantično, zaigrano, a opet meko i nježno.

Foto: Maja Kljaić

Model: Dorotea Valentić (Talia Model)

Make up: Nina Pejnović

Frizura: Salon Evelin

Manikura: Nokti.hr & Beauty Boutique

Styling: Doris Fatur

Odjeća i nakit: Garderoba Store

(Prvi look: Rodebjer haljina, Mammi naušnice, Hultquist Copenhagen prsten / Drugi look: Stine Goya haljina, Bjørg Jewellery naušnice, Hultquist Copenhagen prsten / Treći look: Mammi naušnice, prsten i ogrlica Bjørg Jewellery)

Tekst i kreativno vodstvo: Hana Bartolović


Učitati još
Zatvori