Ova manikura postala je jedan od najpopularnijih ljetnih beauty trendova

Ova manikura postala je jedan od
najpopularnijih ljetnih beauty trendova

Svaka sezona donosi nekoliko neočekivanih trendova koji su često rezervirani za one najodvažnije, spremne na eksperimentiranje s ne tako običnim novitetima. Baš poput modnog, beauty svijet iz sezone u sezonu mijenja svoje lice i donosi pregršt novih proizvoda i trendova među kojima će baš svatko pronaći nešto za sebe. Ljeto nas je, sasvim očekivano i na oduševljenje mnogih, vratilo prozračnim teksturama, jarkim bojama i svjetlijim pramenovima u kosi. U

z favorite kojima se rado vraćamo na početku svake tople sezone, ljeto je ove godine donijelo i nekoliko neobičnih noviteta koji su se pretvorili u vrckaste beauty trendove. Jedan od najpopularnijih bez sumnje je jelly nails manikura.

JELLY NAILS MANIKURA – NEOČEKIVANI LJETNI TREND

Jelly nails manikuru posljednjih tjedana viđali smo posvuda. Prozirni sloj koji prekriva nokat u omiljenim ljetnim bojama brzo se istaknuo kao jedan od najpopularnijih vrckastih trendova koji uz efektan izgled donosi i dozu nostalgije. Zašto? Prozirni nokti u žutoj, plavoj, crvenoj, a osobito ružičastoj boji podsjećaju nas na gumene sandale koje su bile jedan od naših prvih ljetnih favorita po kojima je i dobila ime.

Ova vrckasta i vedra trendi manikura definitivno je drugačija od svega što smo dosad vidjeli, ali i stvorena za opuštene ljetne dane i ležerni ljetni stil. Iako ima nešto privlačno u njoj, mi još uvijek nismo sigurno ako bismo ju i sami isprobali. Ako tražite nešto novo i drugačije, dozu inspiracije za manikuru kojom ćete bez sumnje privlačiti pozornost donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori