Pročitajte sve o beauty trendu koji je trenutno veliki hit u svijetu

Pročitajte sve o beauty trendu koji je
trenutno veliki hit u svijetu

https://www.instagram.com/p/B5oitBwpoPf/?utm_source=ig_web_copy_link

Početak jelly beauty trenda obilježio je isključivo proizvode za njegu kože, ali od tada je prešao na sve druge oblike kozmetičkih proizvoda. U to, naravno, spadaju proizvodi za njegu kose i make up. Kroz povijest su u proizvodnji ovakve teksture koristili alkohol kao glavni sastojak. Zbog toga su često dovodili do isušivanja kože. Međutim, dobra vijest je ta da najnoviji hibridi gelaste teksture rješavaju taj problem. Jelly proizvodi za njegu kože su zaista napredovali kako bi vam pružili stvarne benefite.

Dobrodošli u jelly revoluciju

Od maska za lice do sredstava za čišćenje, proizvoda za kosu i make upa, sve vrste beauty brendova odbacuju sastojke koje su do sad koristili u korist jednog od najučinkovitijih hidratizatora od svih – vode. Iako vam se primjena ovih proizvoda može činiti poput dječje igre, ne bi ih trebali podcjenjivati jer odrađuju jednako dobar posao. Oni njeguju i pigmentiraju baš kao i ostali proizvodi koji već zauzimaju mjesto unutar vašeg beauty ormarića.

https://www.instagram.com/p/BwW6sFahJUH/?utm_source=ig_web_copy_link

Što je to jelly beauty?

Ovaj trend je nastao u Koreji gdje se gelovi i jelly teksture već dugo primjenjuju za stvaranje tzv. staklene kože. Jelly tekstura pruža vašoj koži potrebnu hidratacije bez težine. Kad se radi o make upu jelly teksture, on se lako nadograđuje i stapa s vašom kožom. Na taj način vam pruža prirodni sjaj i zdrav izgled kože. Zbog ‘živahne’ teksture jelly proizvoda, četkice ne dolaze u obzir. Rumenila i sjenila jelly teksture bi vam najbolje bilo nanositi prstima. To će vam pomoći da postignete zaista prirodan finish.

Učitati još
Zatvori