Najjednostavnije i najbrže party frizure koje odlično pristaju svima

Blagdanska sezona polako se približava svom vrhuncu i kraju – novogodišnjem tulumu kojeg s nestrpljenjem iščekujemo. Uzbuđenje oko dočeka nove godine započinje puno prije najvećeg i posljednjeg tuluma u godini i uvijek uključuje potragu za onim savršenim party lookom u kojem ćemo se osjećati ugodno i izgledati fantastično. Nakon prvog koraka koji donosi lutanje omiljenim dućanima ili vlastitom garderobom u potrazi za savršenom odjevnom kombinacijom i drugog koraka za koji ćemo okupiti sve naše make up favorite i začiniti ih s malo sjajnog glittera, nekoliko minuta prije odlaska na novogodišnji tulum mnogi među nama tražit će jednostavnu, brzu i efektnu frizuru za koju je potrebno minimalno vještine, truda i vremena.

Kako ove sezone izgledaju one najjednostavnije i najbrže, ali još uvijek efektne i trendi frizure koje će biti odličan izbor za novogodišnji look?

EFEKTNE PARTY FRIZURE ZA NOVOGODIŠNJI LOOK

Beauty trendovi i ove zime su kao najpoželjnije istaknuli jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koje otkrivaju da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Upravo su jednostavnost i efektan izgled kao najpopularnije frizure za sve prilike istaknuli razbarušene punđice, visoke i niske, kao i one ‘sleek’ efekta, kada kosu savršeno začešljanu kosu na kraju smotate u glatku i urednu punđu.

Jednako poput punđe, visoki i niski, zaglađeni i razbaršuni rep bit će jednostavna, brza i svestrana frizura koja odlično pristaje baš svima, a na listi najpoželjnijih ponovno se naša i ravna kosa koja nudi dvije trendi opcije – fen frizuru i savršeno ravnu i sjajnu frizuru za koju ćemo ponovno posegnuti za peglom za kosu. Između kose skupljene u rep ili punđu i raspuštene ravne kose smjestile su se jednostavne, brze i šarmantne frizure koje efektan izgleda stvaraju uz pomoć tek nekoliko vješto skupljenih pramenova.

Ako tražite nešto više od jednostavne punđe ili repa, svoju omiljenu dnevnu frizuru začinite s nekoliko dodanih pletenica ili cool detalja poput ukosnica ukrašenih biserima i draguljima, raskošne baršunaste ili satenske mašne, šarmantnim rajfom ili statement naušnicama. Dozu inspiracije pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

0