5 najjednostavnijih šarmantnih frizura za ljeto

5 najjednostavnijih šarmantnih
frizura za ljeto

Ljetni beauty trendovi još jednom su potvrdili da vam za savršenu frizuru neće trebati ni mnogo vremena, ni mnogo truda. Jednostavnu i efektnu frizuru lako ćete postići u nekoliko brzih poteza češljem ili uz nekoliko onih šarmantnih dodataka za kosu koje uvijek imamo nadohvat ruke. Neovisno o novim trendovima, topli ljetni dani uvijek nas vraćaju romantičnom i ležernom boemskom stilu. Dok duge haljine ukrašene cvjetnim motivima i prozračna čipka unose svu raskoš boemskog stila u naše ormare, osunčani ten naglašen je jednostavnim i prirodnim make up-om s nježnim nijansama ružičastih i koraljnim tonova na usnama i obrazima. Baš poput jednostavnosti u kozmetičkoj torbici, beauty trendovi inspirirani boemskim stilom u kosu unose brze i jednostavne pletenice i blage uvojke koji stvaraju efektnu frizuru.

SAVRŠENE FRIZURE ZA LJETNE DANE

Od beach waves frizure koja se osim kao savršeni ljetni izbor istaknula i kao jedan od najpopularnijih beauty trendova ovog desetljeća do šarmantne pletenice oko glave i nonšalantne elegancije koju stvara kosa (ne)uredno skupljena u nisku punđu, blogerica Jessie Bush na svom Instagram profilu osim odličnih outfit ideja donosi i inspiraciju za frizure koje će savršeno odgovoriti na izazov visokih temperatura ovog ljeta, istovremeno stvarajući vrlo efektan look. Osim jednostavnih i efektnih blagih valova, niske punđe i pletenice, Jessie za novu sezonu predlaže i nekoliko dekorativnih detalja koji će najjednostavnije frizure pretvoriti u vrlo zanimljiv beauty look. I dok će slamnati šešir biti chic rješenje za sve bad hair dane, svilena marama će u nekoliko sekundi transformirati najjednostavniju frizuru – rep.

U nastavku donosimo izbor naših omiljenih frizura blogerice Jessie Bush kojima ćemo se uvijek iznova vraćati ovog ljeta.

BEACH WAVES KAO ULTIMATIVNA LJETNA FRIZURA

PLETENICE, PLETENICE, PLETENICE

(NE)UREDNO SKUPLJENA U NISKU PUNĐU

SVILENA MARAMA OMOTANA OKO OBIČNOG REPA

DAN PRIJE PRANJA KOSE – ŠARM ŠEŠIRA

Učitati još
Zatvori