7 chic frizura za koje vam treba minimalno vremena i truda

7 chic frizura za koje vam treba
minimalno vremena i truda

Mnogima, rano buđenje i brzo spremanje u polu snu je onaj mrski dio dana koji želimo odraditi i zaboraviti što prije. Osim svakodnevne dileme što odjenuti s kojom se susrećemo nakon otvaranja ormara, make up i frizura su drugi dio jutarnjeg uređivanja koji baš poput biranja outfita donosi nekoliko dilema. I dok ćemo naš omiljeni jednostavni make up look lako nanijeti i u polusnu, za stilizaciju kose koju ostavljamo za sam kraj nerijetko će na ponestati ne samo vremena, već i inspiracije. Ipak, jednostavnu i chic frizuru možete postići u nekoliko brzih poteza češljem ili uz nekoliko onih šarmantnih dodataka za kosu koje uvijek imamo nadohvat ruke.

CHIC FRIZURE ZA SVAKI DAN

Proljetni beauty trendovi su kao najpoželjnije još jednom istaknuli one jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koja otkriva da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena ili truda, ali je još uvijek postignut onaj chic izgled koji će oplemeniti čak i najjednostavnije odjevne kombinacije i minimalni make up. Upravo su jednostavnost i chic detalji kao najpopularnije frizure za sve prilike istaknuli uredne ‘sleek’ punđe, visoki i niski rep obogaćeni s malo volumena na zatiljku i nekoliko opuštenih pramenova oko lica. Detalji za kosu su još jedan beauty trend i omiljeni trik Insta djevojaka koji uz pomoć jedne kopče, mašne ili svilene marame može transformirati prirodnu raspuštenu kosu u chic frizuru.

U nastavku donosimo sedam chic frizura uz pomoć kojih ćete jednostavno i brzo transformirati svoju kosu te začiniti svoj svakodnevni look.

NISKI REP S NEKOLIKO OPUŠTENIH UVOJAKA

MAŠNA KAO ULTIMATIVNI JEDNOSTAVNI CHIC DETALJ

LAŽNI BOB

NEKOLIKO PRAMENOVA SKUPLJENIH KOPČOM

UREDNO ZAGLAĐENA PUNĐA

TRENDI IZDANJE OBIČNOG REPA

OMILJENI TRIK INSTA DJEVOJAKA: MARAMA U KOSI

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori