Bella Hadid pokrenula je viralni make up trend koji je jednostavan, a efektan!

Bella Hadid pokrenula je viralni make up trend
koji je jednostavan, a efektan!

Bella Hadid stoji iza brojnih, različitih vrsta trendova. Pomogla je da se vrate neki trendovi iz ’90-ih, kontinuirano služi kao inspiracija kada je u pitanju street style i nikada ne bježi od isprovanja edgy i trendi frizura. Sada se Bellin utjecaj širi i na TikTok zahvaljujući fotografiji s rođendanske zabave koja prikazuje nepogrešiv i vrlo poželjan ‘jaw highlight’. To je bio okidač za nastanak novog viralnog make up trenda koji sada isprobavaju beauty entuzijastice diljem svijeta.

‘Jaw highlight’ – trend koji jedva čekamo isprobati

Nakon što je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija s rođendanske proslave svoje prijateljice, Bella Hadid zasigurno nije mislila da će highlight njezine čeljusti zavladati TikTokom. Gotovo dva tjedna nakon što je Bella podijelila ove fotografije sa svojih 48 milijuna followera, jedna korisnica TikToka, pod imenom @rachelocoolmua, privukla je pažnju TikTok beauty zajednice. Ona je, naime, pokušala kreirati taj takozvani ‘jaw highlight’ make up look. Tehnika nije komplicirana, ona jednostavno nanosi highlighter duž linije čeljusti, a zatim ga nježno blenda prstom. Ubrzo nakon toga, brojni drugi TikTokeri isprobali su ovaj trik i izrazili oduševljenje onime što su postigli.

No, usprkos tome što su prvi video korisnice @rachelocoolmua mnogi pohvalili, ona je podijelila još jedan način za postizanje ovog make up looka. Umjesto da se oslanja isključivo na highlighter, ona prvo konturira svoju čeljust. Potom nanosi highlighter u prahu duž linije čeljusti. Ovi prijedlozi njezinih pratitelja definitivno su se isplatili jer je postigla look koji je željela.

@rachelocool

Reply to @littlemeanjellybean THANK U GUYS FOR THE HELP WE DID IT!! #jawhighlight #highlight #contour #makeuptutorial #makeuptrend

♬ Lovefool – Best Love Songs

Ipak, nitko nije siguran nanosi li Bella uistinu highlighter ili je fotografija bila samo pitanje dobrog osvjetljenja i besprijekorne kože. No, kao što je TikTok pokazao, dodavanje highlightera duž linije čeljusti je odličan način za postizanje ravnoteže i dodavanje dimenzije vašem licu. Vjerojatno nikada nećemo točno saznati kako je Bella postigla taj sjaj na rođendanu svoje prijateljice, ali zahvaljujući TikToku, sasvim je moguće kreirati sjaj poput svjetski poznatog supermodela korištenjem samo jednog make up proizvoda.

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori