Crveni ruževi za usne dovoljno izdržljivi da prežive sve blagdanske slastice

Crveni ruževi za usne dovoljno izdržljivi da
prežive sve blagdanske slastice

@harperandharley

U svakoj make up kolekciji, ruž za usne je jedan od onih proizvoda za kojima ćemo posegnuti kada u trenu želimo transformirati svoj make up look, osjećati se posebnije i moćni. Od puderastih tonova koji će nježnim premazom boje suptilno naglasiti usne do raskošnih jarkih i tamni nijansi , ruž za usne je savršeni začin za baš svaku kombinaciju koji će poput upečatljivog komada nakita plijeniti pažnju i uz koji vam neće trebati baš ništa drugo.

RUŽEVI ZA USNE KOJI ĆE ZAČINITI BLAGDANE

Ruževi za usne u klasičnoj crvenoj nijansi je, bez sumnje i konkurencije, najveći blagdanski beauty favorit koji u svaki, i najjednostavniji, look unosi dašak raskoši i glamura blagdanske sezone. Za crvenim ružem za usne u blagdanskoj ćemo sezoni posegnuti gotovo svakodnevno, baš kao i za omiljenim blagdanskim slasticama. Kako bi naš blagdanski beauty favorit ostao postojan i nakon obilne blagdanske večere, nekoliko šalica kuhanog vina i najfinijih božićnih kolačića, osim savršene crvene nijanse tražit ćemo i izdržljivost.

@laura.craffey

Iza savršenog crvenog ruža za usne koji će se zadržati na vašim usnama cijeli dan tražite nalazi se jednostavan spoj tekuća formula i mat završeni efekt. Za efektan i postojan blagdanski make up look, u nastavku smo izdvojili tri najbolja ruža za usne u onoj klasičnoj crvenoj nijansi koji vas nikad neće razočarati.

NARS Cosmetics Powermatte Lip Pigment – Don’t Stop

Fenty Beauty Stunna Lip Paint – Uncensored

Stila Stay All Day – Beso

Učitati još
Zatvori