‘It’ frizure koje su ‘it’ djevojke odabrale za ljeto

Sophie Turner (@georgieeisdell)

Početak nove sezone savršeno je vrijeme za promjenu looka. Uz bezbroj odličnih outfit ideja u kojima smo već pronašli inspiraciju za svoju ljetnu garderobu, it djevojke će nam poslužiti kao savršena inspiracija i kad je riječ o novim beauty trendovima za ljeto. U potrazi za trenutnim i efektnim osvježenjem na početku sezone, promjena frizure izbor je s kojim ne možemo pogriješiti, a za kojim vole posegnuti i it djevojke celebrity svijeta. Ususret dugom i toplom ljetu, poznati modeli, glumice i pjevačice odlučile su se za efektno osvježenje frizure te istaknule najpoželjnije trendove sezone koje ćemo poželjeti isprobati i sami.

Od omiljenog boba i svjetlijih nijansi kojima se vraćamo svakog ljeta do manje očekivanih, ali jednako efektnih čokoladnih tonova i slojeva u poludugoj kosi, it djevojke već su odabrale svoje ljetne favorite iz svijeta frizura.

Nina Dobrev (@riawna)

LJETNE IT FRIZURE PO IZBORU IT DJEVOJAKA

Od nove boje do nove dužine, neka od najpopularnijih celebrity lica već su promijenile svoj look za ljeto ispred nas uz pomoć brze i efektne transformacijom frizure. Iako se iza njihovih novih frizura nalaze neki od najprestižnijih frizera i kolorista, njihove nove frizure krasi jednostavnost koju ćete i sami poželjeti. Bez ludih boja i dramatičnih rezova, it djevojke ovog su se ljeta odlučile za klasične frizure poput šarmantnog boba ili razigranih slojeva u poludugoj kosi, dok su kada je riječ o bojama najčešće birale ostale vjerne svojoj boji ili birale nekoliko nijansi svjetlije boje uz koje su se kao najpoželjnije istaknule čokoladne nijanse smeđe i pramenovi u boji karamele.

Moderni pomak za klasične frizure pronašle su u stilizaciji kose – opušteni beach valovi, promjena razdjeljka ili dodatak šiški nalaze se na samom vrhu najpoželjnijih ljetnih trikova s kosom.

Pet it frizura za ljetnu sezonu otkrijte u nastavku!

ŠARMANTNI LOB

Kaia Gerber

SLOJEVITA POLUDUGA KOSA

Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw)
Sophie Turner (@cwoodhair)

PRAMENOVI BOJE KARAMELE

Kate Middleton

NEOČEKIVANA LJETNA PROMJENA

Beyoncé Knowles-Carter (@beyonce)

SAVRŠENI SPOJ: BOB I NIJANSE PLAVE

January Jones (@januaryjones)
Lily James

Foto: Instagram, Profimedia

0