‘It’ boja laka za nokte za srpanj
‘It’ boja laka za nokte za srpanj

‘It’ boja laka za
nokte za srpanj

Kada su u pitanju manikure, možemo reći kako im se svaki mjesec veselimo, no vječno pitanje ostaje – koju boju odabrati? Sada kada smo zakoračili u mjesec srpanj, možemo reći kako je ljeto u punom jeku. Pripremamo se za odlazak na odmor, a prije odlaska valja dovesti manikuru u red. Svaki mjesec tu je nova hit nijansa ili vrsta manikure koja se nalazi na samom vrhu beauty trendova, stoga je odabir poprilično težak. U hladnijim mjesecima gravitiramo nijansama koje su dublje i hladnije, a topli mjeseci stvoreni su za pastelne nijanse! Pastelne boje uvijek su u trendu i s njima ne možete pogriješiti, a nama najdraža boja laka za nokte ovog mjeseca je baby blue.

Baby blue nijansa ‘it‘ boja je laka ovog mjeseca

Ova baby blue nijansa stvorena je za ljetne dane, odlično će izgledati na vaš preplanuli ten, a dodatno će naglasiti svaku vašu modnu kombinaciju. Baby blue nijanse pristaju uz badić na moru, a izgledaju svježe i uz ljetne gradske kombinacije. S obzirom da podiže svaku modnu komninmaciju, a istovremeno je elegantna upravo ova boja bila je savršni odabir za ‘it’ boju laka za mjesec srpanj.

Stoga, odabir je doista jednostavan – sljedeća manikura je u znakovima baby blue nijanse! Ukoliko ste jedna od onih svemoćnih žena koja svoju manikuru sama radi, u nastavku donosimo lakove koji će vam pomoći u rekreiranju ove manikure kod kuće. Sve navedene proizvode možete pronaći na službenoj stranici Notino.hr.

Essie
Barry M
OPI
Nobea

Foto: Instagram, Notino.hr

Učitati još
Zatvori