‘It’ boja laka za nokte za studeni
‘It’ boja laka za nokte za studeni

‘It’ boja laka za
nokte za studeni

U skladu s tmurnim jesenskim vremenom, siva boja nezaobilazna je ove sezone. Nose se sve nijanse sive boje koja je , osim što dobro izgleda, vrlo zahvalna za kombiniranje. Ova nijansa se iznova i iznova pokazala kao veliki hit među beauty entuzijasticama na Instagramu i u stvarnom životu, a hashtagu #greynails već godinama raste popularnost, i to doslovno iz minute u minutu. Pa, zašto se ne bismo inspirirali nekim od najljepših manikura na društvenim mrežama i pridružile trendu? Siva boja u divnoj nijansi betona, naša je ‘it’ boja laka za nokte za studeni.

‘It’ boja laka ovaj mjesec dolazi u divnoj sivoj nijansi

Ovog mjeseca nosit ćemo nijansu koja podsjeća na boju betonu na bazi sive boje koja pristaje apsolutno svakom tonu kože. Neutralne boje laka za nokte poput ove sive nikada ne izlaze iz mode. Možemo reći da su one uvijek u trendu i s njima ne možemo pogriješiti. Upravo je ova odvažna i prava jesenska nijansa idealan odabir za vašu sljedeću manikuru jer je istovremeno chic, elegantna i laska svakom tonu kože.

Poput sestrinskih nijansi lakova za nokte, bijele i crne, siva je zgodna i iznenađujuće laskava alternativa unutar vaše osnovne obitelji neutralnih boja. Ipak, ključno je odabrati savršenu iteraciju koja će doista pristajati vašoj boji kože. Srećom, bogovi lakova za nokte blagoslovili su nas sa stotinama nijansi i formula za kupnju. U nastavku vam donosimo nekoliko najljepših nijansi sive među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog jesenskog favorita.

Najbolji lakovi u sivoj nijansi

Chanel lak za nokte 1
chanel le vernis - 125 muse
Dior lak za nokte
Dior Dior Vernis - 306 Trianon
OPI lak za nokte
OPI - It's Ashually OPI
Gelcare Concrete
Gelcare - Concrete

Foto: Instagram (@matejanova, @gelcare.official)

Učitati još
Zatvori