‘It’ boja laka za nokte za rujan

‘It’ boja laka za nokte za rujan

Volite mijenjati stil svoje manikure kako bi onda odražavala godišnje doba u kojem se nalazimo? Tada je kraj ljeta i dolazak jeseni definitivno savršeno vrijeme za žutu boju s jesenskim pomakom. Ovaj rujan sve se okreće oko nekih od najtoplijih nijansi žute koje imaju dozu živahnosti, a istovremeno podsjećaju na boju listova u jesen. Ova ‘it’ boja laka će lijepo pristajati apsolutno svakome i na svaku dužinu i oblik nokta. U kombinaciji s drugim zemljanim bojama lakova činit će savršene sweater weather manikure.

‘It’ boja laka koju ćete posvuda moći vidjeti u novoj sezoni

Svijetle i tople žute definitivno su jedna od najmodernijih boja lakova za nokte za novu sezonu, ali postoji određena nijansa koja se već ističe. Ona sadrži primjesu narančastih tonova koji ju čine savršenom za svaki dan, ali i dovoljno elegantnom, upečatljivom i nosivom za posebne prilike. Ako se osjećate kao da je vrijeme za novu boju noktiju, ova bi mogla biti kao stvorena za vas, a ove sezone ćete ju moći vidjeti posvuda.

Bilo da tražite pravu boju koja će upotpuniti vaš negative space dizajn na noktima ili samo tražite neke lijepe nijanse koje možete nositi cijeli rujan, lakovi za nokte u ovim posebnim tonovima žute su odličan izbor. Odabir prave nijanse žute nije toliko jednostavan kako se možda čini. Neke boje izgledaju odlično u bočici, a zatim ispadnu malo prekričave na noktima ili, s druge strane, budu jedva primjetne. Dakle, ako tražite neke opcije koje biste voljele isprobati čim prije, u nastavku vam donosimo lakove za nokte u nekim od najljepših nijansi žute kako biste lakše kreirale manikuru iz vaših snova.

Makeup Revolution Lemon
Makeup Revolution – Lemon
OPI Sun, Sea and Sand in My Pants
OPI – Sun, Sea and Sand in My Pants
Mavala Lemon Drop
Mavala – Lemon Drop
CND Vinylux - Honey Darlin
CND Vinylux – Honey Darlin

Foto: Instagram, Essie, Notino, OPI, Nailpolishdirect,

Učitati još
Zatvori